Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Dermatita
  6. /
  7. Bionike Triderm A.D. Crema...

Bionike Triderm A.D. Crema emolienta pentru piele reactiva, iritata 400 ml

Cremă ușoară emolientă, formulată cu minimum de ingrediente, indicată ca tratament adjuvant zilnic, în sezonul cald, pentru pielea cu tendință reactiva a bebelușilor, copiilor și adulților. Crește hidratarea pielii și restabilește funcția de barieră a pielii predispuse la iritatie, contribuind la prevenirea episoadelor de uscăciune, mâncărime și roșeață. Mod de utilizare: Aplicați de 1-2 ori pe zi, după curățare, pe față și corp. Repetați aplicația după cum este necesar. Nu folosiți pe pielea deteriorată. Contine: Faza lipidică (11%) – împiedică pierderea apei transepidermice (TEWL), promovând o hidratare adecvată a pielii. Face pielea moale și calmează mâncărimea. AD-RESYL® – ingredient biologic activ multifuncțional format din oligozaharide. Reface funcția de barieră, promovează hidratarea, reechilibrează microbiota și reduce reactivitatea pielii, contribuind la prevenirea manifestărilor tipice de uscăciune, mâncărime, roșeață. Glicerină – umectant, promovează hidratarea imediată a straturilor superficiale ale epidermei

Acest produs Bionike Triderm A.D. Crema emolienta pentru piele reactiva, iritata 400 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

101.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SECOM GUARD-YOUR-LIVER 30 CAPSULE MOI
Ceai Noapte Buna 20 plicuri, 30g, Dennree
MASCA MEDICALA UNICA FOLOSINTA 50BUC AGRICO
Suzete simetrice decorate talia 3 18 luni+ 27261, 2 bucati, Baby Nova
Inel pesar silicon cerclaj cu dren - 5
Rame ochelari de vedere dama Emporio Armani EA3168 5001
Masca pentru par fragil cu extract de brusture, 300ml, Eveline Cosmetics
Pachet Promotional Anti-Spot Treatment, Synergy Therm
Reverse, 60 capsule, Natural Doctor
chevron-right-circle