Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Bionike Triderm A.D. Crema de curatare pentru piele reactiva 500 ml

Curata bland pielea predispusa la iritatie sau dermatite. Potrivita pentru bebelusi, copii si adulti. Crema de curatare cu o putere de spumare moderată, potrivită pentru corp și păr. Foarte bine tolerata și cu proprietăți relipidante, este indicata pentru curățarea zilnică a pielii bebelușilor, copiilor și a adulților cu predispozitie la iritatii ale pielii. Mod de utilizare: Diluati cu apă caldă si distribuiti pe corp și păr, apoi clatiti. Contine: Baza delicată de surfactant: amestec echilibrat de agenți tensioactivi detergenți (anionic, amfoteric, neionic), cu o putere de spumare moderată, putere scăzută de degresare și un profil excelent de tolerabilitate a pielii. Sorbitol și glicerină: cu acțiune de umectare și protecție. Ulei de migdale dulci: relipidant, face baza tensioactivă ideală pentru curățarea pielii uscate și hiper-reactive.

Acest produs Bionike Triderm A.D. Crema de curatare pentru piele reactiva 500 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

OMNI BIOTIC 6 X 60G
YOGAFLEX PLUS 30 COMPRIMATE FILMATE
Cereale pe baza de orez incepand de la 6 luni, 250g, Nestle
Aloe Vera Gel, 90 capsule, GNC Natural Brand
Set perfuzie Mediset advanced M5, Hartmann
Rame ochelari de vedere dama Marc Jacobs MJ 1025 807
CUPPER CEAI ECO LITTLE DREAMER 20PLICURI X 1.5G
Balsam nutritiv cu Keratina Crema Tratament Expert, 150ml, Gerovital
Solutie micelara Sensibio H2O AR, cu pompa, 850 ml, Bioderma
chevron-right-circle