Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai anghinare, 50g punga, Fares

Actiune: Ceaiul Anghinare prezinta caracteristici precum: coleretic-colagog, hepatoprotector, diuretic, depurativ, stomahic si hipoglicemiant. In plus, stimuleaza metabolizarea colesterolului in ficat. Indicatii: Ceaiul Anghiare este utilizat in afecturi precum: diskinezie biliara, colecistita, insuficienta biliara, hepatite si ciroze. Alte intrebuintari ale ceaiului Anghinare sunt: diabet, hipercolesterolemie, arteroscleroza, edeme cardiorenale, constipatie, dispepsie si anorexie. Contraindicatii: Este contraindicat in obstructia biliara si insuficienta hepatocelulara grava. Mod de administrare: Se face o infuzie din 1 lingura amestec de ceai la 500 ml apa clocotita. Se administreaza o cana cu ceai dimineata inainte de masa, stand culcat 20-30 minute pe partea dreapta. Restul se bea in reprize, cu 20-30 minute inaintea meselor principale. Cura dureaza 20-30 zile, cu pauza de 30 zile. Ambalaj, prezentare: Cutie 50 g.

Acest produs Ceai anghinare, 50g punga, Fares din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CERVIRON 10 ovule Perfect Care
Paste Farfalline Bio, 300g, Dalla Costa
Feminohelp unghii, 2 ml ser
Apa de parfum vegan cu note citrice pentru dama Coral, 150ml, Delisea
Scrub catifelat pentru fata Peche, 150g, Evoluderm
Set 2 biberoane PP tetina silicon 0 luni + Closer to Nature, 2 x 260ml, Tommee Tippee
Set Black Pine Crema de noapte 40ml + Ser Dual 15ml, Korres
Pasta de dinti Gum + Breath Sensitivity and Whitening, 75ml, Parodontax
Sampon cu extract de musetel pentru bebelusi Baby, 300ml, Johnson&Johnson
chevron-right-circle