Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Makeup
  6. /
  7. Avene Couvrance Pudra Mozaic...

Avene Couvrance Pudra Mozaic Translucida 10 g

Proprietati: aceasta pudra compacta are o textura foarte naturala, este usor de aplicat si poate fi luata oriunde. Catifelata, formulata cu un minim de ingrediente, fara parfum, fara conservanti, hipoalergenica si non-comedogenica, este recomandata in special pentru pielea sensibila. Indicatii: aplicati peste machiaj sau direct peste crema de zi. Aceasta pudra multicolora lejera, are efect matifiant, uniformizeaza tenul si fixeaza machiajul. Este perfecta pentru tenurile deschise la culoare. Utilizare: aplicati cu o pensula mare peste fondul de ten pentru a uniformiza si a matifia tenul sau pentru a fixa machiajul. Prezentare: pudra compacta cu oglinda.

Acest produs Avene Couvrance Pudra Mozaic Translucida 10 g din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

102.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dizolvant Cu Acetonă
Crema remodelare pentru fata Gerovital H3 Evolution Perfect Look, 50ml, Farmec
Biberon Natural Response, 1 luna +, roz, 260 ml, Philips Avent
Alevia Gripalin Solubil Natural, 10 plicuri
Jucarie termica din plus Hipopotam Junior, 1 bucata, Warmies
VICHY DERMABLEND 3D FOND DE TEN CORECTOR TEN GRAS CU TENDINTA ACNEICA NUANTA 35 SAND
Ecodenta Pasta de dinti cu efect de albire pentru dinti sensibili Omyadent, 100ml
Dr. Max ProbioMaxik, 15 comprimate masticabile
Gel de dus 3 in 1 Energy Men Power, 250ml, 4Organic
chevron-right-circle