Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai Ginosept, 50g punga, Fares

Ajută la menţinerea microflorei vaginale normale Ingrediente: sunătoare (Hyperici herba), flori de gălbenele (Calendulae flos) 20%, flori de muşeţel (Matricariae flos) 20%, urzică moartă albă (Lamii albi herba) 20%, conuri de hamei (Lupuli strobuli). Efect: Acest ceai prin chamazulenele din muşeţel, flavonoidele şi taninurile prezente în plantele sale are acţiuni antiinflamatoare, astringente, cicatrizante. Efectul antipruriginos al produsului se datorează sunătoarei, gălbenelelor şi muşeţelului. Ceaiul este eficient şi prin efectul său antiseptic-antimicrobian şi antifungic. Recomandări: Tratamentul cistitelor, leucoreei de diverse etiologii, candidozei, tricomoniazei, pruritului local. Contraindicaţii: Acest ceai nu este indicat în timpul menstruaţiei şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare: Femeile însărcinate pot folosi acest ceai la recomandarea medicului. Mamele care alăptează pot folosi ceaiul doar în uz extern. Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. Preparare: Uz intern: peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 - 15 minute acoperit, apoi se strecoară. Uz extern: peste 2 linguri amestec de plante se toarnă un litru de apă clocotită şi se lasă 10 - 15 minute acoperit, apoi se strecoară. Întrebuinţare: Uz intern: se beau 1 - 2 căni cu ceai pe zi. Uz extern: băi locale şi spălături o dată pe zi. Durata unei cure este de 7 - 10 zile. Se poate repeta după o pauză de 10 - 14 zile.

Acest produs Ceai Ginosept, 50g punga, Fares din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca pentru ten uscat cu extract de ceai verde, 19g, Missha
Fluid Invizibil Anthelios UVMUNE400 Dermo-Pediatrics, SPF50+, 50ml, La Roche-Posay
Lotiune spray pentru corp Talk & Musk, 125ml, Sense of Nature
Crema reparatoare ochi Miracle Age Repair Eye Cream, 20g, Thank You Farmer
Piper rosu boabe, 30g, Solaris
Lipstick cu Propolis, 4g, Tis Farmaceutic
Ser hidratare intensa 100 de ore, 30ml, Yves Rocher
Pudra compacta All Matt Plus Shine Control Powder 001 - Universal, 10g, Catrice
SESDERMA PSORISES MIST 125ML
chevron-right-circle