Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea barbatului
  4. /
  5. Prostata
  6. /
  7. Ceai prostata, 20 plicuri,...

Ceai prostata, 20 plicuri, Fares

Susţine buna funcţionare a prostatei Menţine funcţia urinară la bărbaţii peste 45 de ani Ingrediente: ghimpe (Xanthii herba) 30%, pufuliţă (Epilobii herba) 25%, urzică moartă albă (Lamii albi herba ) 15%, flori de gălbenele (Calendulae flos), coada calului (Equiseti herba) 10%, muguri de pin (Pini turiones), splinuţă (Solidaginis virgaureae herba). Efect Datorita compoziţiei sale complexe în principii active (flavone, saponozide, uleiuri esenţiale, polifenoli), ceaiul are o acţiune decongestiva a prostatei, dezinfectantă a tractului urinar, antiinflamatoare, diuretică, reducând micţiunile nocturne, usturimea ce apare la urinare. Recomandări Hipertrofie de prostată, prostatită (infecţia acută sau cronică a prostatei). Contraindicaţii Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Efecte secundare şi interacţiuni La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. Preparare Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit. Întrebuinţare Se beau 3 căni cu ceai pe zi, între mese. Durata unei cure este de minim 6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Acest produs Ceai prostata, 20 plicuri, Fares din categoria Sanatatea barbatului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Marnys Condrohelp, 350g
Lotiune hidratanta cu protectie solara SPF 50+ fata si corp piele sensibila Eco Tube Anthelios, 250ml, La Roche-Posay
Crema de maini hidratanta Karité, 50ml, Evoluderm
Termometru si higrometru DC102, 1 bucata, KidsCare
Hyper Pros, 60 capsule, Hypericum
Bandaj elastic Peha-Fix 10cm x 4m, 1 bucata, Hartmann
Ceai de albastrele flori, 30 g, AdNatura
Tampoane BIO hipoalergenice Super cu aplicator, 14 bucati, Tadam
Crema intensiva pentru fata anti-imperfectiuni, 50ml, La Saponaria
chevron-right-circle