Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Beres Vitamina C Junior...

Beres Vitamina C Junior 30 comprimate masticabile

Avantaj: gust plăcut de lămâie și portocale apreciat de copii Proprietatile vitaminei C - favorizează asimilarea și fixarea calciului în oase;- sprijină sănătatea vaselor de sânge și a sistemului nervos;- ajută la întărirea sistemului imunitar;- contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;- crește absorbția fierului în organism;- nu conține zahăr.Recomandări:- în cazurile de nevoie crescută de vitamina C;- în cazul alimentaţiei unilaterale şi insuficiente;- în perioada de recuperare după boală;- în cazul oboselii, activitate fizică intensă.Ingrediente: - îndulcitori (xilitol, isomalt, sorbitol, acesulfam K, aspartam*, aromă de lămâie 0,6 mg/comprimat, aromă de portocale 0,7 mg/comprimat), acid ascorbic, agent de încărcare (celuloză microcristalină, gumă arabică, gumă de guar, dioxid de siliciu coloidal anhidru), agent antiaglomerant (stearat de magneziu), agent de glazurare (acid stearic), maltodextrină, pulbere din suc natural de lămâie**, aromatizanţi (aromă de lămâie, aromă de mandarine, aromă de portocale), pulbere de portocală naturală***, coloranţi (oxid galben de fier, beta-carotene, oxid roşu de fier), ulei de floarea soarelui, trigliceride cu lanţ mediu, antioxidant (dl-alfa-tocoferol). Mod de utilizare: - după vârsta de 3 ani se recomandă 1 comprimat masticabil/ zi

Acest produs Beres Vitamina C Junior 30 comprimate masticabile din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare barbati Police SPLF17E 9N3P
Masca servetel cu lamaie, Blingpop
Gel relaxant cu arnica si efect de racire Wipe Out, 60ml, Seventy One Percent
Crema pentru fata cu acid hialuronic, 40ml, Novexpert
Gel intim Lube Tube Chocolate, 100ml, Orgie
CHICCO Pompă de sân Step Up cu clapetă și reductor
Corector Liquid Camouflage High Coverage Concealer 007 - Natural Rose, 5ml, Catrice
Crema naturala cu galbenele, 20g, Steaua Divina
Tinctura Eco de gheara diavolului Harpagophytum Procumbens, 50ml, Ladrome
chevron-right-circle