Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Homeopate
  4. /
  5. Camilia solutie orala 10...

Camilia solutie orala 10 unidoze Boiron

Camilia® este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tulburările atribuite dentiţiei la sugari şi copii (dureri de dentiţie, iritabilitate, înroşirea obrajilor, diaree). Nu utilizaţi Camilia® Dacă copilul dumneavoastră este alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6). Atenţionări şi precauţii Această soluţie este destinată exclusiv administrării orale. A nu se administra în ochi sau în urechi. A nu se injecta. Camilia® împreună cu alte medicamente Fără interacţiuni cu alte medicamente. Sarcina, alăptarea şi fertilitatea Nu se aplică. Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doze Doza recomandată este de 3 până la 6 recipiente unidoză în decurs de 24 de ore, de la 3 până la 8 zile. Dacă simptomele persistă după 3 zile de tratament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru a confirma dacă aceste simptome sunt atribuite dentiţiei. Mod de administrare Administrare orală. Spălaţi-vă bine pe mâini înainte de administrarea acestui medicament. La fiecare administrare folosiţi un nou recipient unidoză. 1. Deschideţi plicul. 2. Desprindeţi un recipient unidoză. 3. Deschideţi recipientul unidoză prin răsucirea vârfului. 4. Aşezaţi copilul în poziţie şezând. Turnaţi întregul conţinut al recipientului unidoză în cavitatea bucală a copilului prin presarea uşoară a recipientului. 5. Închideţi cu grijă plicul conţinând celelalte recipiente unidoză prin împăturirea părţii deschise a acestuia. Dacă utilizaţi mai mult Camilia® decât trebuie Dacă copilul dumneavoastră nu se simte bine, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă uitaţi să utilizaţi Camilia® Nu utilizaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Nu se aplică.

Acest produs Camilia solutie orala 10 unidoze Boiron din categoria Homeopate se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ruj Mat Cu Acid Hialuronic - 25 (roșu Zmeuriu)
Scobitori interdentare Easy Pick Blister XS/S, 36 bucati, TePe
Mazare galbena decorticata, 500g, SanoVita
Crema nutritiva pentru maini cu glicerina, musetel bio si vitamina E, 100ml, Glicemille
Corector CN10 Even Better All-Over Alabaster, 6ml, Clinique
Vitamax Q10, 30 capsule moi, Perrigo
Crema reparatoare de maini pentru piele uscata si deteriorata Cicaplast, 50ml, La Roche-Posay
Masca de fata calmanta cu extract de cactus Hello Friends, 25g, Quret
Noreva Aquareva Contur ochi, 15ml
chevron-right-circle