Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Jarro-Dophilus Infant Probiotic drops...

Jarro-Dophilus Infant Probiotic drops 15ml

Contine Bifidobacterium Infantis M-63, minimum 1 miliard de celule vii, tulpina probiotica documentata stiintific, cu rol in sustinerea cresterii copilului, dar si a dezvoltarii normale a sistemului imunitar al acestuia. Oligozaharidele din laptele matern nu ofera in mod direct valoare nutritionala copiilor. Acestea pot tranzita stomacul si intestinul subtire al sugarilor fara a fi alterate sau consumate. La nivelul intestinului distal, oligozaharidele din laptele matern sunt scindate selectiv de specii de Bifidobacterium infantis, in nutrienti ce pot fi asimilati de catre copii. Bifidobacterium Infantis se numara printre putinele specii bacteriane capabile sa preia si sa metabolizeze toate oligozaharidele prezente in laptele matern (HMOs). O flora intestinala dominata de aceasta subspecie, Bifidobacterium longum subsp. Infantis, sustine cresterea si dezvoltarea copilului, imbunatatirea integritatii mucoasei intestinale si maturarea functiei imunitare a copilului. Astfel, relatia simbiotica dintre oligozaharidele din lapte si Bifidobacterium Infantis sta la baza dezvoltarii nou-nascutului, hranind si dezvoltand sanatatea microbiotei intestinale inainte de inceperea diversificarii. Compozitie (Per 10 picaturi (0.5ml)): Bifidobacterium longum subsp. infantis M-63 - 1 mld UFC Acid citric (corrector de aciditate) Vitamina E din ulei de Floarea-Soarelui (antioxidant) Trigliceride cu catena medie (emulsifiant) Nu contine: grau, gluten, lactate, soia, ou, peste/crustacee, nuci/alune Mod de administrare: Copii 0-6 luni: 10 picaturi/zi cu lapte matern sau formula de lapte sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita bine inainte de utilizare. A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C. Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Acest produs Jarro-Dophilus Infant Probiotic drops 15ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

125.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unt de shea corp cu aroma de Cocos, 240g, Tree Hut
Ulei esential cedru de Virginia, 10ml, Ellemental
Ulei esential de cuisoare, 10 ml, FARES
Herbagetica Magneziu organic +B complex, 60 capsule
TINERO GEL 40G
Crema Vitamin5 Active, 50ml, Lovren
Vopsea de par Palette ICC 10-19 Blond argintiu rece, 110ml, Scwarzkopf
TOP GLOVE MANUSI EXAMINARE MARIME L 100BUC
SEDOCALM V 40 TABLETE
chevron-right-circle