Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Acnee
  6. /
  7. Biretix Baton dermatologic pentru...

Biretix Baton dermatologic pentru ten gras cu imperfectiuni 80 g Cantabria Labs

Proprietati: - nu conține săpun; - este non-comedogenic; - contine 2% acid salicilic – BIOPEP-15; - testat sub control dermatologic. Mod de utilizare: Masați blând pe pielea umedă și apoi clătiți cu apă. Ingrediente: Disodium Lauryl Sulfosuccinate; Maltodextrin; Sodium CocoylIsethionate; Stearic Acid; Aqua; Hydrogenated Castor Oil; Cetyl Alcohol; Salicylic Acid; Niacinamide; Oligopeptide-10;Oryza sativa Bran Extract;Boswellia serrata Extract; Honey Extract; Citric acid; Zinc Sulfate; C1 77891; Butylene Glycol; Sodium Benzoate; Phenoxyethanol; Parfum. Precautii: A se evita contactul cu ochii și mucoasele.

Acest produs Biretix Baton dermatologic pentru ten gras cu imperfectiuni 80 g Cantabria Labs din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Miere de manuka MGO 300+ Manuka Lab, 500g, Republica Bio
Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 10g, Carmex
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8268 C4
Shake proteic cu aroma de capsuni Total Lean, 747.36g, GNC
ROGE CAVAILLES DEO ROLL ON REGLATOR PENTRU BARBATI 50ML
Stafide brune, 250g, EcoNatur
Gel de curatare Quinoa One-Step Balanced, 180ml, Axis-Y
Ulei de dus cu Mango si Iasomie, 400ml, Lirene
Ceai Curatarea Colonului, 50g, Fares
chevron-right-circle