Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. ACM Medisun Spray pentru...

ACM Medisun Spray pentru protectie solara SPF 50 200 ml

Spray-ul ofera o protectie cu spectru larg (UVA, UVB, Lumina Vizibila, Infrarosu). Textura sa lejera, hidratanta, care nu lasa urme dupa aplicare, asigura o utilizare placuta. Este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibila la soare sau piele expusa la lumina puternica a soarelui. Nu contine parfum, fotostabil, nu lasa o senzatie grasa la nivelul pielii, fara urme albe, rezistent la apa si transpiratie. Este potrivit pentru adulti si copii peste 3 ani. Ingrediente: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Ethylhexyl Triazone, 1,2-Hexanediol, Diethylhexyl Butamido Triazone, Microcrystalline Cellulose, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sodium Hydroxide, Cellulose Gum, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum. Mod de utilizare: Aplicati spray-ul zilnic cu 30 de minute inainte de fiecare expunere la soare. Reaplicat­i in mod regulat, mai ales daca ati inotat, transpirat sau v-ati sters corpul cu prosopul. Precautii: Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Nu va expuneti la soare pentru un timp indelungat, chiar daca utilizati un produs de protectie solara, deoarece nu va protejeaza complet. Expunerea excesiva la soare este periculoasa pentru sanatate.

Acest produs ACM Medisun Spray pentru protectie solara SPF 50 200 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

82.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fancy Green Hornet 365 de purtari 2 lentile/cutie
Baton fara zahar cu muesli si alune, 30g, Diablo
Ceai de tei flori, 20 plicuri, AdNatura
Masca pentru par foarte uscat Oblepikha, 300ml, Natura Siberica
Gel de dus SPA cu lavanda si ceai verde, 250 ml, VivaNatura
Lotiune tonica depigmentanta Melabel Tonic, 60ml, Biotrade
Zinc Chelat 30mg, 100 tablete, GNC
GNC Vitamina B12 2500 mcg 60 caramele
Lapte bio din ovaz pentru cafea, 1l, Natumi
chevron-right-circle