Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Rehydrol rau de miscare...

Rehydrol rau de miscare solutie orala 10 plicuri

Produsul Rehydrol rau de micare are o combinatie unica de 6 ingrediente active. Acest produs este ideal pentru combaterea simptomelor de raul de miscare cum ar fi greata sau voma. Rehydrol rau de miscare are efect antiemetic rapid si este recomandat pentru toata familia. Ingrediente: apa; inulina; emulgator(glicerol); stabilizator (sorbital); pulberi, in parti egale din exacte vegetale (extract din frunze de Salvie; extract 4:1 din rizomi de Ghimbir; extract 4:1 din frunze de Menta; extract 10:1 din frunze de armurariu); suc de lamaie; potentiator de aroma ( aroma de portocala); conservanti (sortat de potasiu, benzoat de sodiu); indulcitor (sucraloza). Mod de administrare: recomandat pentru copii incepind cu varsat de 3 ani si adulti. Se poate administra 1 pliculet cu maxim 30 minute inainte de calatorie.

Acest produs Rehydrol rau de miscare solutie orala 10 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Săpun Lichid Spumă Puresoft
Baby Wind Partaitor pt Sugari
Crema hidratanta pentru fata si corp piele uscata si foarte uscata, 340g, CeraVe
Nufăr Verde Universal
Vitamina B12 MAX 1000mcg, 60 tablete, COS Laboratories
Fulgi pentru silueta, 200g, Solaris
Extract de iedera bio, 10ml, Ellemental
Glow Red 365 de purtari 2 lentile/cutie
Yodeyma Kids Apa de Toaleta 125ml
chevron-right-circle