Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea barbatului
  4. /
  5. Prostata
  6. /
  7. Prostamill 30 capsule K-UBIK...

Prostamill 30 capsule K-UBIK Pharma Industries

Actiunea sinergica a celor 4 elemente active contribuie la sanatatea prostatei si la ameliorarea simptomelor cauzate de afectiunile acesteia. Proprietati: Extractul din frunze de plamier pitic (Serenoua Repens) este suportul natural pentru sanatatea aparatului urinar superior si mentinerea unui flux urinar normal; Extractul din frunze de urzica (Urtica dioica) mentine sub control dimensiunile prostatei si amelioreza simptomele tractului urinar inferior; Extractul din seminte de dovleac (Cucurbita pepo) poate limita marirea prostatei; Semintele de dovleac contin fitosterol, un compus protector, care poate fi responsabil pentru reducerea maririi prostatei; Zincul ( Zn): ajuta la mentinerea sanatatii a functiilor fiziologice si la prevenirea si progresul afectiunilor prostatei. Ingrediente: Extract de palmier pitic (Serenoua Repens) 320mg, Extract uscat din seminte de dovleac (Cucurbita pepo) 125mg, Extract din frunze de urzica (Urtica dioica) 100mg, Zinc 10mg (100% din VNR). Mod de utilizare: 1 capsula/zi seara, dupa masa cu un pahar de apa. Precautii: A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor si tinerilor sub 18 ani.

Acest produs Prostamill 30 capsule K-UBIK Pharma Industries din categoria Sanatatea barbatului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata Apidermin Lux, 50 ml, Complex Apicol
Sampon pentru volum cu extract de ghimbir, 350ml, Monday
Crema protectoare Extract-Riche cu 5 acizi grasi Omega, 40ml, Novexpert
Lapte de corp cu protectie solara Adaptasun, 200ml, Institut Esthederm
DACIA PLANT Tinctura salvie, 50ml
Apigel, 20 fiole, Marnys
Rame ochelari de vedere copii Polarizen F8147 C5
MELTUS TUSICALM ACADELE 90BUC
Greenify Immunity boost Shots pentru imunitate, 14 bucati x 25 ml, Valentis
chevron-right-circle