Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Pediakid Omega 3 pentru...

Pediakid Omega 3 pentru copii x 60 jeleuri cu aroma de lamaie

Proprietati:Supliment alimentar pe bază de Omega 3, vitamine A-E-B5-B6 și Zinc. 60 de gume masticabile. Gust plăcut de lămâie. Bogat în DHA, asigură îmbunătățirea funcțiilor cognitive: atenție, memorie, concentrare în timpul anului școlar, anumite perioade sunt deosebit de dense și necesită activitate intelectuală sporită (concentrare, atenție, memorie, învățare etc.). Gumele Pediakid Gommes Omega 3 conțin ulei de semințe de in, bogat în Omega 3, cum ar fi acidul alfa-linolenic. Este de asemenea bogat în vitamineleA, E, B5, B6 și zinc, care susțin funcțiile cognitive cum ar fi concentrarea, memorarea (zinc) și vederea (Vitamina A), contribuie la sinteza neurotransmițătorilor, la creșterea performanțelor intelectuale (vitamina B5), dar și la funcționarea normală a sistemului nervos (vitamina B6).Beneficii:Dezvoltarea armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, atenție) la copii, contribuind astfel la optimizarea activităților școlare, sursa prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționari și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr. Necesarul cotidian la copii este de 250 mg de DHA.Fără coloranți sintetici, conservanți, gelatină, gluten și lactoza. Gumele Multivitamine PEDIAKID® oferă o formulă practică, jucăușă și sănătoasă.Ingrediente:Ulei organic de în (obținut prin presare la rece) – bogat în Acid Alfa Linolenic – acid gras essential, precursor de DHA - element de bază în strucură sistemului nervos central, al pielii și al retinei . Vitamine: A, E, B5, B6Minerale: Zinc.Mod de administrare:Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.A se mesteca 2 gume pe zi.

Acest produs Pediakid Omega 3 pentru copii x 60 jeleuri cu aroma de lamaie din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa de protectie solara SPF 30 pentru fata si corp cu acid hialuronic Hydra Capital Soleil, 200ml, Vichy
Cistiflux, 14 plicuri A18
SUPRADYN ENERGY 15 COMPRIMATE EFERVESCENTE
HEPATOPROTECT REGENERATOR 32 CAPSULE MOI
Crema de fata Capsule Tone Brightening Madagascar Centella, 75 ml, Skin1004
Naturigin Vopsea Blond inchis auriu aramiu 6.0, 115ml
Termometru cu Infrarosu 3in1, Dr Mayer
Gel de spalare pentru fata si barba Mr.Wild, 200ml, 4Organic
Sampon pentru reparare K-Pak Reconstructing, 300ml, Joico
chevron-right-circle