Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Digex Plus 20 comprimate...

Digex Plus 20 comprimate Fiterman

Proprietati: - contine un amestec complex de enzime digestive, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mese copioase sau alimentatie inadecvata, reprezentand alegerea perfecta in perioadele de sarbatori; - complexul de enzime digestive actioneaza asupra unei mari varietăti de compusi alimentari, imbunatatind digestia acestora. Mod de administrare: Copii peste 6 ani şi adulţi: 1-2 comprimate filmate în timpul mesei sau după masă. Ingrediente: Agent de încarcare (izomalt), 100 mg pancreatina (lipaza, amilaza, proteaza), 50 mg premix enzimatic (lipaza, amilaza, proteaza, glucoamilaza, α-galactozidaza, celulaza, lactaza, invertaza, bromelaina), agenti de încarcare (hidroxipropilceluloza, croscarmeloza sodica), antiaglomerant (acid stearic) si agent de filmare (alginat de sodiu, etilceluloza, hidroxid de amoniu, trigliceride cu lant mediu, acid oleic, acid stearic)

Acest produs Digex Plus 20 comprimate Fiterman din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Aspirator nazal pentru bebelusi Soft & Clean 79112, 1 bucata, Reer
Serum antioxidant pentru ten cu vitamina C 20%, 30ml, Revox
Apple Cider Vinegar, 60 jeleuri gumate, Badagoom
Balsam reparator pentru par deteriorat Visible Repair, 250ml, Londa Professional
Lagosa x 25 drajeuri
Sampon bio fortifiant pentru par normal, 250ml, Petrole Hahn
Seminte de susan, 150g, Solaris
Sampon anticaderea parului Tratament Expert, 250ml, Gerovital
Mix pentru briose cu cacao, 225g, Ketorem
chevron-right-circle