Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Fleximobil Aktiv Colagen Tip2...

Fleximobil Aktiv Colagen Tip2 60 Comprimate Filmate Fiterman

Fleximobil Aktiv este un supliment alimentar recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului osteoarticular la persoanele care solicita intens articulatiile cum ar fi persoanele cu activitate fizica intensa, persoanele supraponderale precum si cele de varsta a treia. Fleximobil Aktiv contine o combinatie inovatoare de glucozamina, condroitina si colagen (componente esentiale ale cartilajului articular) si extract de gheara diavolului, bogat in harpagozide (minim 10%). Este util pentru: - buna functionare a articulatiilor (sold, genunchi, glezna, coloana, umar, mana); - suprasolicitarea mecanica a articulatiilor(munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate); - recuperarea articulara dupa traumatismele aparatului locomotor. Mod de administrare: 1 capsula de doua ori pe zi. Se recomanda administrarea in cure de 2 luni cu pauza de o luna (3-4 cure pe an). Atentionari: Preparatele cu glucozamina se administreaza la pacientii cu diabet numai sub controlul glicemiei. In lipsa studiilor de siguranta, preparatele cu condroitina, glucozamina si gheara diavolului nu se recomanda in timpul sarcinii sau alaptarii. Nu se administrreaza in cazul hipersensibiliatii la ingrediente. Preparatele ce contin gheara diavolului potenteaza efectul anticoagulantelor orale.

Acest produs Fleximobil Aktiv Colagen Tip2 60 Comprimate Filmate Fiterman din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

125.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Detergent bio de rufe pentru piele sensibila cu sapun de Alep, 1000ml, Etamine
Crema Intensive Hyaluronic, 50ml, Institut Esthederm
Ulei odorizant Oxigen, 10ml, Solaris
Baza de unghii Multivitamin, 10.5ml, Andreia Professional
Crema de dus Triderm Baby, 500ml, Bionike
Lubrifiant Warming, 50 ml, Durex
Ciorapi compresivi medicali tip dres VARILEGS (18-22 MmHg), bej - XL
Mayam Ulei esential de Lamaie verde M-1152, 10 ml
Lotiune tonica efect calmant, 200ml, Gamarde
chevron-right-circle