Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Gerovital Luxury Crema de...

Gerovital Luxury Crema de Spalare pentru Fata 100 ml

Ten curăţat în profunzime, luminos şi radiant. Alternativă modernă la demachiere şi curățare. Fără săpun. Testat dermatologic. Gerovital Luxury Crema spălare Față reprezintă o alternativă modernă de demachiere şi curățare a pielii feței şi gâtului fiind o cremă de curățare fără săpun. Surfactanții asociați spală blând, dar în același timp eficient pentru îndepărtarea prafului, machiajului și a altor impurități. Mod utilizare Se aplică pe pielea umedă a feţei şi gâtului, evitându-se zona din jurul ochilor. Se masează uşor pentru emulsionarea fardului, prafului şi a altor impurităţi, apoi se spală cu apă din abundenţă. Se foloseşte dimineaţa şi seara. Ingredientele active și rolul lor Formula specială, de tip cremă şi principiile active Neurophroline™, Aquaxyl și Vitamina E conferă protecție și îngrijire pielii. Neurophroline este un extract obținut din semințe de indigo sălbatic, plantă utilizată în medicina ayurvedică pentru beneficiile sale asupra pielii: reglează răspunsul genetic la stres, activează producția de endorfine și a stării de bine, restabilește starea de echilibru, de normalitate a pielii. Listă ingrediente Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, PEG -100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Hectorite, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Citronellol Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Acest produs Gerovital Luxury Crema de Spalare pentru Fata 100 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

89.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Acid Hialuronic lichid 100mg, 500ml, Swedish Nutra
Sampon spuma pentru nou-nascuti, 150ml, Mustela
Sirop natural de catina presat la rece, 250ml, Steaua Divina
PHYTOPHANERE SAMPON FORTIFIANT 250ML
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 0910 C2
Fard de pleoape Soft Touch 09 - Apricot Crush, 2g, Essence
Hepiflor Saccharomyces B. , 10 plicuri, Terapia
Mustela Crema impotriva iritatiei de scutec 123 Vitamin Barrier, 50ml
Crema iluminatoare, 50ml, Silxpert
chevron-right-circle