Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Ingrijire maini
  6. /
  7. Gerovital H3 Derma+ Crema...

Gerovital H3 Derma+ Crema ultra hidratanta si emolienta pentru maini 100 ml

Hidratează și hrănește pielea uscată, reactiva. Absorbție imediată. Pielea mâinilor mai fermă. Testat sub control dermatologic. Gerovital H3 Derma+ Cremă Ultra Hidratantă și Emolientă pentru Mâini are atât efecte hidratante cât și efecte nutritive și de refacere a lipidelor din piele. Este o cremă cu structură ce intră ușor în piele, dând mâinilor senzația de îngrijire imediată și eficientă. Mod utilizare Zilnic, se aplică în strat subțire sau generos, în funcție de necesități, se masează până la absorbția completă. Ingredientele active și rolul lor Aquaxyl, zaharuri naturale cu acțiune hidratantă complexă - ajută la refacerea funcției de barieră a pielii, diminuând pierderile de apă transepidermale, la creșterea rezervelor de apă din derm și epiderm și la circulația apei în piele prin stimularea Aquaporinelor-3. Hyaceramidyl, de structură lipozomală, care se absoarbe în piele şi acolo eliberează hialuronatul de sodiu care leagă o cantitate mare de apă într-o reţea tridimensională, mărindu-şi foarte mult volumul. În acest fel, ridurile se umplu din interior şi se netezesc, iar pielea devine mai fermă. Uleiul de măceșe, Squalan-ul și Vitamina E aduc un aport important de elemente nutritive ușor asimilabile, vitale pentru metabolismul celular. Listă ingrediente Aqua, Squalane, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Undecane, Xylitylglucoside, Tocopheryl Acetate, Pentylene Glycol, Rosa Moschata Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Anhydroxylitol, Xylitol, Tridecane, Glycerin, Glucosyl Ceramide, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Parfum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus Seed Oil. Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Crema ultra hidratanta si emolienta pentru maini 100 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Magneziu Organic, 60 comprimate, Dacia Plant
Absorbante pentru incontinenta urinara Lady Slim Mini, 10 bucati, Tena
HELP NET VATA HIDROFILA 200G
Solutie hidratanta cu textura usoara pentru fata Lavender Clouds, 50ml, Ecoforia
Mustela Ulei de Masaj, 100 ml
Pasta de dinti Senzitiv, 100 ml, Steaua Divina
Crema anti-scuame hidratanta si calmanta Toleriane Kerium DS, 40ml, La Roche Posay
Avent Cana cu Pai baieti 200ml - SCF796/01
Gel de dus si sampon cremos cu extract de portocale dulci 2 in 1, 1l, Doliderm
chevron-right-circle