Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Propolgemma spray forte pentru...

Propolgemma spray forte pentru adulti 30 ml Aboca

Indicaţii:- Tratamentul durerii de gât și al afecțiunilor cavității bucale (stomatite, afte și gingivite) asociate cu senzații de arsură, durere și sensibilitate la deglutiție;- Util și în cazul unor mici leziuni la nivelul gurii;- Protecție preventivă în toate cazurile în care au existat expuneri la agenți externi agresivi sau iritanți (frig, fum, smog). Ingrediente:Propolgemma complex molecular din rășini, polizaharide și lignine (obținut din muguri de plop negru, Popolus nigra L.) din extract hidroalcoolic multifracționat, titrat în Flavonoide totale ≥ 2 mg/ml și Polizaharide (cu greutate moleculară mai mare de 20.000 Da) ≥ 0,53 mg/ml, glicerină vegetală, apă, aromă naturală de citrice, ulei esențial de portocal, ulei esențial de lămâi. Mod de administrare:Se recomandă administrarea a 4 pulverizări în cavitatea orofaringiană, de până la 4 ori pe zi. În cazul unor afecțiuni localizate, aplicați direct pe partea afectată. Avertizări:A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. Contraindicat la persoanele cu alergie la propolis și la persoanele astmatice.

Acest produs Propolgemma spray forte pentru adulti 30 ml Aboca din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun vegetal cu mure si mosc, 100g, Florinda
Baton proteic cu aroma de mousse de ciocolata Total Lean, 44g, GNC
Vopsea de par permanenta fara amoniac Oleo Intense 8-60 Blond Miere, 115ml, Syoss
DOPPELHERZ AKTIV OMEGA-3 EXTRA 1000MG X 120 CAPSULE
Vitamin D3 2000 UI + K2 75 mcg, 30 capsule, Zenyth
CENTRUM BARBATI A-ZINC 30 COMPRIMATE
Molekin Imuno pentru +4 ani, 12 acadele cu aroma de citrice, Zdrovit
RENE FURTERER MASCA OKARA 200ML
Deodorant-antiperspirant H3 Pink Heaven, 150ml, Gerovital
chevron-right-circle