Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Faringosept 1,5 mg/ml spray...

Faringosept 1,5 mg/ml spray bucofaringian 30 ml Terapia

Faringosept 1,5 mg/ml este indicat pentru tratamentul simptomatic local al durerii si iritatiei de la nivelul gurii si gatului. Este recomandat adultilor, adolescentilor si copiilor cu varsta peste 6 ani care sunt capabili sa coopereze (de exemplu, sa isi tina respiratia in timpul pulverizarii). Aactioneaza prin ameliorarea durerii si tumefierii (inflamatiei). Proprietati: Trateaza durerea si iritatia din gat; Anestezic local; Efect antiinflamator; Compozitie: Substanta activa este clorhidrat de benzidamina. Mod de administrare: Faringosept spray se administreaza de 2 pana la 6 ori pe zi (la interval de 1,5 - 3 ore). Adolescenti cu varsta peste 12 ani si adulti: 4 pana la 8 pulverizari per administrare Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: 4 pulverizari per administrare Precautii: Acest medicament contine clorhidrat de benzidamina si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Acest produs Faringosept 1,5 mg/ml spray bucofaringian 30 ml Terapia din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par Dark Golden Copper Blonde 6.0, 115ml, Naturigin
Test AG Influenza/Gripa A+B (Nazal) x 1buc
L'Erbolario Gel pentru dus Osmanthus, 250ml
Gel de dus cu ulei de masline si ulei de lavanda, 400ml, Nabulsi
Orteza genunchi cu silicon si sustinere patelara, 1 bucata, Orthomed
Apa de parfum vegan cu note lemnoase pentru barbati Kay, 30ml, Delisea
Absorbante pentru incontinenta urinara Lady Slim Extra, 20 bucati, Tena
Dispozitiv pentru masaj Flip Wand, 1 bucata, Romp
Balsam de buze cu unt de cacao, 4.4 g, Apivita
chevron-right-circle