Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Coldisept Nano Silver Spray...

Coldisept Nano Silver Spray bucofaringian 20 ml Arkona

Proprietati: Nano particulele de argint - puternic efect antimicrobian asupra bacteriilor Gram+ si Gram-, dovedit prin numeroase studii clinice. Puternic efect antimicotic (Trichophyton mentagrophytes and Candida species) dovedit clinic si comparat cu Amphotericina B si Fluconazol. Puternic efect antiinflamator – creste apoptoza la nivelul celulelor inflamatoare si scade nivelului de citokine proinflamatoare. Puternic efect antiinflamator – creste apoptoza la nivelul celulelor inflamatoare si scade nivelului de citokine proinflamatoare. Nano particulele de argint limiteaza cresterea bacteriilor. Muschiul irlandez “Chondrus Crispus” protejeaza membranele mucoasei de la nivelul cavitatii bucale si faringiene, de particule virale si bacteriene prin formarea unei pelicule de gel, cu rol protector. Ulei esential de menta “Menta piperitha” reduce iritarea membranelor mucoasei bucale si faringiene si ajuta la ameliorarea tusei, avand si rol antiseptic in dezinfectarea tractului respirator, precum si rol de imbunatatire a confortului respiratiei. Sarurile minerale au proprietati de curatare si hidratare a cavitatii orofaringiene, precum si de reducere a inflamatiei membranelor mucoase ale faringelui si cavitatii bucale, sustinand regenerarea acestora. Produsul poate fi utilizat pe perioade lungi de timp, fara risc de dependenta, efecte secundare sau complicatii. Compozitie: Apa purificata, Argint nanocoloid, Extract Chondrus crispus (muschi irlandez), sorbitol, glicerina, saruri minerale, ulei de menta, benzoat de sodiu, acid citric. Mod de utilizare: Copii si adulti cu varsta peste 6 ani: 3-4 administrari pe zi in functie de nevoile individuale. Apasati dozatorul de mai multe ori inainte de prima utilizare. Asezati aplicatorul cat mai profund posibil in cavitatea bucala si indreptati-l spre gat. Aplicati 3-4 doze (aplicatorul preselor pompei). Precautii: Nu utilizati produsul daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Nu utilizati produsul daca sunteti alergic la argintul metalic.

Acest produs Coldisept Nano Silver Spray bucofaringian 20 ml Arkona din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

La Roche-Posay Effaclar DUO+M Crema Corectare cu Tripla Actiune 40ml
Scutece pentru nou nascut Soft, 2-5 kg, 40 bucati, PINE
Dr. Max Omega 3 Classic, 30 comprimate moi
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 5/4, 60ml, Londa Professional
Aboca Sedivitax sirop, 220g
URGO PANSAMENT SPRAY 40ML
Crema de corp hidratanta cu Acid Hialuronic, 300ml, Gerovital
Dr. Max Plasturi sterili 7,5 x 5cm, 5 bucati
Moller's Cod Liver Oil aroma de mere verzi 250 ml
chevron-right-circle