Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Tratamente Dermatologice
  6. /
  7. Biotrade Atopity Balsam calmant...

Biotrade Atopity Balsam calmant emolient pentru corp 400 ml

Proprietati: - lipidele de ovăz incluse în compoziție calmează pielea și ajută regenerarea acesteia, în timp ce complexul probiotic reface echilibrul microbiomului astfel întărind apărarea naturală; - reprezintă o îngrijire care contribuie la refacerea barierii lipidică a pielii, potrivită pentru pielea foarte uscată, sensibilă și reactiva; - indicat pentru a fi utilizat la sugari, copii și adulți; - hrănește în profunzime, poate reduce senzația de mâncărime, hidratând intens și îmbunătățind funcția de barieră pielii; - textură ultra lejeră, fără parfum, se absoarbe imediat în piele. Mod de utilizare: Aplicați balsamul pe întreg corpul dimineața și seara, iar la nevoie și mai des. Ingrediente: Lipide de ovăz, bogate în Omega-3, Omega-6 și ceramide. Lactobacillus bulgaricus – Probiotic Yogurtene Balance. Polidocanol. Acid Tranexamic. Squalane.

Acest produs Biotrade Atopity Balsam calmant emolient pentru corp 400 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

86.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Chicory Cup, 100g, AdNatura
Alle Crema 10mg + 250UI 35 g Fiterman
Bio-Kult S.Boulardii, 30 capsule, Protexin
Deodorant Antiperspirant Gerovital H3 - Natural
Glyco-A Medium crema cu acid glicolic 10% 30 ml ISIS Pharma
La Cabine Flash Hair Botox Keratin fiola pentru par, 5ml
Pre Workout Green Apple, 330g, Optimum Nutrition
Crema vegana No Cheese Fondue bio, 400g, Bio Today
Creatina HCL, 150 capsule, Weider
chevron-right-circle