Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Clearblue test de sarcina cu detectare rapida

Testul de sarcină cu detectare rapidă a fost proiectat pentru a vă oferi cea mai facilă testare pentru sarcină, cu acuratețea pe care o așteptați de la Clearblue, și rezultate obținute în numai 1 minut. Mod de utilizare: Înainte de a începe Citiți cu atenție întotdeauna prospectul cu instrucțiuni înainte de a efectua un test de sarcină. Când sunteți pregătită să efectuați testul, scoateți dispozitivul test de sarcină din folie și îndepărtați capacul albastru. Utilizați dispozitivul test imediat. Efectuarea testului Efectuarea testuluiȚineți pur și simplu vârful cu modificare de culoare îndreptat în jos în jetul de urină sau într-o mostră de urină colectată într-un recipient curat și uscat, timp de doar 5 secunde. Vârful cu modificare de culoare va deveni roz instantaneu, indicând faptul că se absoarbe urină. Țineți în continuare vârful cu modificare de culoare în urină pe tot parcursul celor 5 secunde. Așteptați 1-3 minute Pe măsură ce testul de sarcină începe să funcționeze, veți vedea liniile albastre începând să apară. Puteți citi rezultatul în fereastra de rezultate. În fereastra de control, unde citiți rezultatul, trebuie să fie o linie albastră. Această linie arată că testul a funcționat. Un rezultat „Însărcinată” poate apărea în decurs de 1 minut, dacă efectuați testul începând cu ziua în care considerați menstruația ca fiind întârziată (prima zi după ziua estimată a menstruației). Trebuie să așteptați cele 3 minute pentru a confirma un rezultat „Absență sarcină” sau când efectuați testul înainte de a confirma întârzierea menstruației (consultați întrebarea 10). Dacă nu apare nicio linie albastră în fereastra de control în decurs de 10 minute testul nu a funcționat. Nu contează dacă una dintre cele două linii care alcătuiesc simbolul „+” este mai deschisă sau mai închisă decât cealaltă; rezultatul este „Însărcinată”. Citiți rezultatul în următoarele 10 minute de la efectuarea testării. Ignorați orice modificare a rezultatului obținut. Mod de prezentare: Cutie cu 1 bucata

Acest produs Clearblue test de sarcina cu detectare rapida din categoria Viata Sexuala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DOPPELHERZ AKTIV ARTICLULATII MOBILE GLUCOZAMINA 1200 X 30 COMPRIMATE
Ser depigmentat Melaclear, 15ml, Isdin
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2907 053
Ceai de anason, 50g, Cyani
Crema tip balsam cu untul pamantului galbenele si tataneasa, 100g, Dorel Plant
Krillmar Ulei de krill si ulei de peste cu omega 3, 60 capsule, Marnys
Apă Micelară Cu Acid Hialuronic
Hepacontrol, 30 caps.
Extract de iedera bio, 10ml, Ellemental
chevron-right-circle