Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Bioderma Sensibio Ulei micelar...

Bioderma Sensibio Ulei micelar de curatare 150 ml

Beneficii: formula sa calmanta, compusa dintr-un ulei bogat in OMEGA 3 & 6 si un aminoacid, actioneaza ca un produs de ingrijire a pielii; toleranta cutanata si oculara foarte buna; Adecvat pentru purtatorii de lentile de contact. Uleiul vegetal din compozitie poate duce la formarea de mici depuneri in interiorul sticlei. Acest lucru NU modifica calitatea si eficienta produsului. Ingrediente: Ethylhexyl Palmitate, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, Aqua/water/eau, Sodium Pca, Propanediol, Caprylic/capric Triglyceride, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Tocopherol, Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Oil, Laminaria Ochroleuca Extract, Stearyl Glycyrrhetinate. [bi 2065] Mod de utilizare: Dimineata si / sau seara - 7 zile pe saptamana. Aplicati pe pielea uscata, masati uleiul pe fata si pe ochi, emulsionati cu apa calduta si clatiti bine.

Acest produs Bioderma Sensibio Ulei micelar de curatare 150 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

90.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Activ pur cu Niacinamide si Zinc, 30ml, La Saponaria
Tinctura Nervocalmus, 200ml, Faunus Plant
Crema pentru ochi Sensicode, 20ml, Dr.Grandel
Crema reparatoare pentru calcaie, 100ml, Dr. Soleil
Dacia Plant Sanatatea inimii ceai, 50 g
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 9006 C2
Gengigel Teen cu Acid Hialuronic 0.2 % pentru 7-14 ani, 15ml, Ricerfarma
Tetina latex 6 luni+ Baby, 2 bucati, Minut
Burtiera, S (Marimea2), 70-85cm, Octacare
chevron-right-circle