Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Buze
  6. /
  7. Avene Cold Cream Stick...

Avene Cold Cream Stick de buze 4 g Pachet promotional

Proprietăți: Balsamul de buze Cold Cream oferă proprietățile hrănitoare ale gamei Cold Creăm combinate cu sucralfat,un agent specific ce stimulează mecansimele de refacere a țesuturilor și care reface și hrănește instantaneu buzele. Formula sa transparentă și catifelată este pe bază de apă termală Avene cu proprietăți de calmare și catifelare. Astfel,aceasta cremă creează o barieră invizibilă împotriva agresiunilor exterioare ,calmează lăsând buzele suple și catifelate. Instrucțiuni de utilizare: Aplicați de câte ori este nevoie pe buzele crăpate sau înăsprite. Ingrediente active:Apa termala Avene, ceara de albine, ulei de parafina.Ingrediente:SQUALANE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL), BEESWAX (CERA ALBA), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM)- COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (COPERNICIA CERIFERA CERA), ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE, GLYCERYL LINOLEATE, AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), BISABOLOL, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL LINOLENATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL), MICA, STEARYL GLYCYRRHETINATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.

Acest produs Avene Cold Cream Stick de buze 4 g Pachet promotional din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MAVENA UNGUENT VITAMINA B12 50ML
VICHY LIFTACTIV SUPREME Vitamina C Ser, 20ml
Crazy Solarr 365 de purtari 2 lentile/cutie
Sampon uscat nuantator cu extract de urzica, 150ml, Klorane
Pronat Faina bio de castane, 150g
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2907 001
Himalaya Bonnisan 30ml picături
Skinexpert by Dr. Max® A-Top Crema de corp, 200ml
Face Serum Hydro X-Cell, 30ml, Elmiplant
chevron-right-circle