Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ivatherm Sunlight Mat SPF...

Ivatherm Sunlight Mat SPF 50 Fluid matifiant 50 ml

Sunlight Mat SPF50+ este o cremă cu protecție solară foarte ridicată pentru pielea sensibilă, mixtă sau grasă. Protejează celulele pielii de efectele mutagene ale radiațiilor UV. Crema Sunlight Mat SPF50+ este recomandată pentru expunere solară îndelungată, ca prevenție împotriva arsurilor solare,a foto-îmbătrânirii și a hiperpigmentării. Beneficii Cheie Sunlight Mat SPF50+ Previne apariția hiperpigmentării. Oferă fotoprotecţie cu efect uscat și anti-strălucire. Textură lejeră cu penetrare rapidă. Lasă pielea matifiată și nelipicioasă. Efect uscat și anti-strălucire. Rezistentă la apă, fără urme albe. Filtrele solare asigură o fotoprotecție foarte ridicată împotriva acțiunii dăunătoare a radiațiilor UVA și UVB și împiedică îmbătrânirea prematură. Glicerina are puternice proprietăți hidratante. Aceasta atrage și menține apa la nivelul dermului, lăsând pielea netedă și hidratată. Apa termală Herculane are proprietăți calmante și anti-iritante dovedite științific, fiind bogată în minerale și oligoelemente. Este benefică pentru pielea sensibilă și are un efect protector asupra microbiomului pielii. Utilizare: Aplicați uniform înainte de expunerea la soare, reînnoind aplicarea frecvent, pe față, gât și decolteu. Evitați contactul cu soarele în orele cele mai fierbinți ale zilei (11.00-15.00). Ingrediente: AQUA (WATER), DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DICAPRYLYL CARBONATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, DIBUTYL ADIPATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, 1,2- HEXANEDIOL, BENZYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL

Acest produs Ivatherm Sunlight Mat SPF 50 Fluid matifiant 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

87.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Aida Airi x ileana S. ASM005 C4
Apa de gura cu propolis, 20ml, Tis Farmaceutic
Lac vegan de unghii Nude, 10ml, Charlotte Bio
Elmiplant Cellufight Crema Anticelulitica, 200 ml
Pachet Emocalm cu valeriana, 120 comprimate, Dacia Plant
Crema nutritiva cu ulei de catina, 50ml, Plant Activ
GUM ATA DENTARA ACCESS FLOSS 50M
FARES ULEI LAVANDA 10ML
Faina de mazare verde fara gluten Bio, 250g, Marchesato
chevron-right-circle