Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Prolife Lactobacili 7 flacoane...

Prolife Lactobacili 7 flacoane x 8 ml Zeta Farmaceutici

Prolife Lactobacilli este un supliment cu o formulă echilibrată de probiotice, prebiotice și vitamine B.Este recomandat în special pentru utilizarea zilnică.Ajută la menținerea unui echilibru perfect al florei bacteriene intestinale, pentru o bunăstare generală a întregului organism.Sistem exclusiv anti-umiditate.Menține vitalitatea fermentanților lactici până la expirarea produsului.Un sistem de producție brevetat care minimizează prezența apei libere și a umidității.În acest fel, vitalitatea fermentilor lactici este menținută și păstrată. Ingrediente Bacillus coagulans MTCC5260, bifidobacterium lactis HN019, bifidobacterium lactis Bl04, lactobacillus acidophilus La-14, lactobacillus plantarum Lp115, glucoligozaharidă, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12. Mod de utilizare Adulti si copii peste 3 ani :1 flacon pe zi pe stomacul plin. Se amestecă conținutul capacului rezervorului cu cel al flaconului. Se agită timp de 15 secunde.

Acest produs Prolife Lactobacili 7 flacoane x 8 ml Zeta Farmaceutici din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Dolce & Gabbana DG2293 05/87
Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde, 150 ml, Dr. Kurt Wolff
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr. 3.99, 115ml, Loncolor
CH-Alpha Osteo Peptide Bioactive de Colagen, 30 plicuri
Ulei hidratant Precieuse Huile, 100ml, Evoluderm
Neotone prevent crema colorata SPF50+ ISIS Pharma 30ml
Ceai Savoarea plantelor aromat, 50g, AdNatura
ACADEMIE DERMACTE CREMA DE FATA SOIN REPARATEUR POST-PEELING 30ML
Bio-Kult S.Boulardii, 30 capsule
chevron-right-circle