Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. Ededay Solutie oftalmica hipertonica...

Ededay Solutie oftalmica hipertonica sterila 10 ml

Ededay® este un dispozitiv medical care contribuie la ameliorarea temporară a simptomelor asociate edemului cornean. Indicatie: Ededay® este o soluție oftalmică hipertonică sterilă, indicată pentru ameliorarea temporară a simptomelor asociate edemului cornean, cum ar fi tulburările de vedere și durerea. Senzația de arsură și iritația specifică aplicării soluțiilor hipertone este redusă datorită acidului hialuronic din compoziție. Administrare: Aplicați Ededay® astfel: 1-2 picături la fiecare 3-4 ore sau conform indicațiilor medicului. Ingrediente: Ededay® conține: Hialuronat de sodiu, acid boric, Kolliphor P407, trometamol, sorbitol, apă Hialuronatul de sodiu este sarea de sodiu a acidului hialuronic, un glucozaminoglican prezent în structura țesuturilor conjunctive. Are efect lubrifiant, reduce senzația de arsură și iritație. Sorbitolul reprezintă agentul hipertonic, efectul său de osmoză reducând edemul. Prezentare: 10 ml

Acest produs Ededay Solutie oftalmica hipertonica sterila 10 ml din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bellbiotin, 30 comprimate
Ceai de zmeur frunze, 50g, AdNatura
Gel reparator pentru tratarea si prevenirea cicatricilor Kelored, 30ml, Ceramol
Bioderma Sensibio AR Crema, 40ml
Paine feliata cu seminte fara gluten, 190g, Balviten
Unt Super Vegan Fin din migdale bio fara zahar, 500g, Iswari
Crema revitalizanta nutritiva, 50ml, Babor
Gel de dus Men Cap Cedrat, 250ml, L'Occitane
Bol pentru gustari cu accesorii pentru +6 luni Roz, 1 bucata, Bbox
chevron-right-circle