Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Antimatreata
  6. /
  7. Vichy Dercos Sampon anti-matreata...

Vichy Dercos Sampon anti-matreata DS par normal gras 200 ml

Pentru prima data, Vichy identifica un dezechilibru global la nivelul microbiomului scalpului (micro-organisme prezente in mod natural in piele) caracteristic matretii. Seleniul DS*, un ingredient activ natural puternic, a cărui eficiență este recunoscută clinic de către dermatologi, combate mătreața și elimină și cele mai persistente urme ale acesteia. Compusul Cohesyl™ acționează ca un liant, refacând legăturile dintre celulele de la nivelul scalpului, prevenind astfel apariția mătreții. Scalpul îşi recapătă sănătatea: mătreața este eliminată, descuamarea este reglată. - Acționează asupra mătreții persistente, încă de la prima aplicare; - Acțiune anti-recidivă de până la 6 săptămâni după încheierea tratamentului; - Prurit redus de la prima aplicare. *Disulfură de seleniu O noua formula, un nou parfum. Utilizare: la prima aplicare, lasati samponul sa actioneze 2 minute, apoi clatiti. La urmatoarele spalari, masati apoi clatiti. Tratament pentru 4 saptamani. 200 ml

Acest produs Vichy Dercos Sampon anti-matreata DS par normal gras 200 ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Alevia COENZIMA Q10 10mg, 30 caps
URIAGE D.S. Lotiune spray dermatita seboreica, 100ml
Bandaj de fixare pentru glezna L, 1 bucata, MedTextile
Fiole pentru luminozitate Perfect Glow, 7x2ml, Babor
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2076 807
MINUNINO TUSE SI EXPECTORATIE SIROP MURE 100ML
Ulei de par pentru varfuri Oblepikha, 50ml, Natura Siberica
Kalium Vita, 20 plicuri, Amniocen
Serum ultra concentrat exfoliant, Effaclar, 30ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle