Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. La Roche-Posay Anthelios UVMUNE...

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control Fluid SPF 50 50 ml

Proprietati: Protectie de ultima generatie impotriva radiatiilor Ultra-Lungi. Cu noul filtru Mexoryl 400, protejeaza impotriva UVA Ultra-Lungi [380-400nm], care sunt imperceptibile si daunatoare, reprezentand 30% din totalul radiatiilor UV ce impacteaza pielea noastra pe durata intregului an. Tehnologia Oil-Control AirliciumTM: micro-particule matifiante ce absorb imediat excesul de sebum si ajuta la tinerea sub control a surselor de luciu (sebum, transpiratie, umiditate), pentru a reduce usebumul pielii zi dupa zi. Ultra Rezistenta. Protectie UV rezistenta la apa, transpiratie si nisip. Ultra Invizibil. Textura usoara cu un aspect invizibil pe piele. Non-grasa. Fara urme albe. Mod de utilizare: O cantitate de produs de dimensiunea unei perle pentru fiecare zona. Aplicati pe fata si gat. Aplicati produsul chiar inainte de a va expune la soare. Reaplicati frecvent si generos pentru a mentine protectia, in special dupa inot, transpirat sau uscat cu prosopul. Supra-expunerea la soare este periculoasa. Nu expuneti beblusii si copiii mici in lumina directa a soarelui. Nu va expuneti prea mult timp la soare, chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara pentru ca acesta nu ofera o protectie 100%. Ingrediente: AQUA / WATER ALCOHOL DENAT. TRIETHYL CITRATE DIISOPROPYL SEBACATE SILICA BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE ETHYLHEXYL SALICYLATE ETHYLHEXYL TRIAZONE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE GLYCERIN PROPANEDIOL C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER C12-15 ALKYL BENZOATE SODIUM CITRATE METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE ETHOXYETHYLCYANOACETATE PERLITE TOCOPHEROL CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER BIXA ORELLANA SEED EXTRACT CAPRYLYL GLYCOL CITRIC ACID DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE DROMETRIZOLE TRISILOXANE HYDROXYACETOPHENONE HYDROXYETHYLCELLULOSE MALTODEXTRIN PENTYLENE GLYCOL SILICA SILYLATE TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID TRIETHANOLAMINE TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE ZINC PCA PARFUM / FRAGRANCE

Acest produs La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control Fluid SPF 50 50 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun vegetal cu struguri si afine, 100g, Florinda
Vopsea de par fara amoniac Color Oleo 4-18 Saten Mokka, 115ml, Syoss
Crema concentrat intensiv pentru ten sensibil cu roseata Toleriane Rosaliac AR, 40ml, La Roche-Posay
Durex Prezervative Classic, 18 bucati
Serum cu ulei de seminte de camelie, 20ml, The Potions
GALENIC MASCA HIDRATANTA 50ML
Tarr Loțiune După Ras
Gel pentru igiena intima zilnica Special, 250ml, Eva Intima
Gel intim cu extract de nalba, 300ml, Dr. Soleil
chevron-right-circle