Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Gengigel Junior Gel Gingival...

Gengigel Junior Gel Gingival 15ml

Indicatii: Conform recentelor studii epidemiologice, nu numai adultii ci si nou nascutii, sugarii, copiii si adolescentii sufera adesea de afectiuni ale gingiei si ale tesutului ce suporta elementele dentare (periodontiu). Problemele dentare apar cand "dintii de lapte" erup prin mucoasa gingivala; trauma este de obicei minora , dar cauzeaza un discomfort constant copilului. Spatiul gingival din jurul dintelui care erupe poate deveni inflamat semnificativ , cu serioase consecinte (durere ,infectii). Mod de administrare: Dupa o igiena orala corecta , se aplica un film de gel pe tesutul gingival masand usor cu degetele curate pentru distributia corecta a acestuia pe suprafata mucoasei , de la trei pana la cinci ori pe zi timp de 3-4 saptamani , continuand pana la disparitia simptomelor.

Acest produs Gengigel Junior Gel Gingival 15ml din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Berocca Performance x 15 cpr eff
Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1549 3785
Seleniu Forte, 30 tablete, Walmark
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2083 003
Marnys Beauty in and Out, 30 capsule
Vopsea de par Schwarzkopf 098 Steel Silver, 80ml, Live
SVR HYDRALIANE CREMA LEGERA INTENS HIDRATANTA 40ML
Lapte protectie solara SPF 30 H3 Derma+ Sun, 150 ml, Gerovital
URIAGE BARIESUN STICK INVIZIBIL PROTECTIE SOLARA SPF50+ X 8G
chevron-right-circle