Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Gengigel Hydrogel Apa de...

Gengigel Hydrogel Apa de Gura 150 ml

Indicatii: Traumatisme ale tesuturilor-chiuretaje, extractii, vindecare post operatorie,afte,hemoragii,gingivite. Stari patologice in care mucoasa gingivala necesita concentratii ridicate de acid hialuronic. Are proprietatea de a adera la mucoasa gingivala ceea ce permite acidului hialuronic sa ramana la nivelul mucoasei gingivale pentru o perioada mai lunga de timp. Are proprietatea de a crea o pelicula ceea ce face ca produsul sa devina rezistent la actiunea salivei si ajuta la crearea unui mediu de protectie ce asigura regenerarea tesutului. Are un PH iso-salivar care nu afecteaza dintii. Nu contine zahar cu exceptia zilitolului, un indulcitor natural, necariogenic si care nu duce la stricarea dintilor. Nu are contraindicatii, efecte secundare sau interactiuni medicamentoase. Este in mod special folositor in cazul persoanelor cu nevoie crescuta de acid hialuronic cum ar fi femei gravide, varstnici, copii, diabetici si fumatori. Compozitie: Gengigel contine acid hialuronic 0,025% cu greutate moleculara mare, obtinut printr-un proces biotehnologic ce garanteaza un nivel inalt de puritate. Formula sa este asemanatoare cu cea a acidului hialuronic gasit la nivelul gingiei. Mod de administrare: Timp de 1-2 minute clatiti cu 10ml (o doza).Compozitia este pregatita pentru a fi folosita. Nu diluati.

Acest produs Gengigel Hydrogel Apa de Gura 150 ml din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Super Serum concentrat anti-rid universal cu acid hialuronic, 50ml, Nuxe
Spray de par stralucire, 300ml, Maria Nila
Tinctura de valeriana, 200ml, Faunus Plant
Crom lichid Nutrisorb, 15ml, BioCare
Apa de parfum Mon Évidence, 50ml, Yves Rocher
Reumatofit, 120 capsule, Herbagetica
Sampon barbati anti incaruntire Simpliq, 150 ml, Aflofarm
Creion pentru buze Plumping Lip Liner 069 - Mainhattan, 0.35g, Catrice
Tensiometru pentru brat semi-automatic manseta marimea M PRO-30, 1 bucata, B.Well
chevron-right-circle