Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Sinomarin Babies Solutie hipertonica...

Sinomarin Babies Solutie hipertonica 18 fiole x 5 ml

Sinomarin® Babies este un descongestionant nazal 100% natural, dovedit clinic. Este o soluție hipertonică de apă de mare (2,3% NaCl). Sinomarin® Babies este ideal pentru sugari din prima zi de viață, deoarece ajută la descongestionarea cavităților nazale blocate prin mecanismul natural de osmoză. El ajută și la curățarea și hidratarea cavităților nazale, eliminând mucusul și impuritățile (virusuri, bacterii, praf, reziduuri..etc), prevenind astfel infecțiile nazale și complicațiile secundare. Indicații: Răceală și gripă, rinită alergică, sinuzită, sau după intervenții chirurgicale endonazale. Este recomandat sa fie administrat DIRECT ÎN NARĂ sau prin terapie cu AEROSOLI.

Acest produs Sinomarin Babies Solutie hipertonica 18 fiole x 5 ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de zi si de noapte Gold Lift Expert 60+, 50ml, Eveline Cosmetics
Incalzitor electric pentru picioare
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 10.22, 110ml, Loncolor
BATISTE SAMPON USCAT BLUSH 200ML
Baton proteic Fudged Up, 60g, Grenade
Apivita Hair Masca Express revitalizanta, 20ml
Sampon par gras Node G, 400ml, Bioderma
Baza pentru machiaj The Perfector Poreless Blur Primer, 30ml, Catrice
Bambino Mio Scutec Refolosibil All-in-one, Cloud Nine
chevron-right-circle