Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Decongestionante Nazale
  6. /
  7. Sinomarin Mini Spray decongestionant...

Sinomarin Mini Spray decongestionant nazal hipertonic 30 ml

Sinomarin® Mini Spray este un descongestionant nazal dovedit clinic 100% natural. Este o soluție hipertonică de apă de mare (2,3% NaCl).Sinomarin® Mini Spray ameliorează congestia nazală și presiunea sinusurilor, prin intermediul mecanismului natural de osmoză. El ajută și la curățarea și hidratarea cavităților nazale, eliminând mucusul și impuritățile (virusuri, bacterii, praf, reziduuri..etc), prevenind astfel infecțiile nazale și complicațiile secundare.Indicații:Răceală și gripă, rinită alergică, sinuzită. Doza recomandata:1-3 pulverizari in fiecare nara de 2 pana la 3 ori pe zi.

Acest produs Sinomarin Mini Spray decongestionant nazal hipertonic 30 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Serum crema Vitamina C cu efect de iluminare SPF25, 50 ml, Garnier
Vopsea de par permanenta 093 Ultra Brights Pink, 80ml, Live
Ochelari de soare barbati Lucetti 1918 C4
CARMEX BALSAM DE BUZE CAPSUNI TUB 10G
PARODONTAX PASTA DINTI ULTRA CLEAN 75ML + APA GURA DAILY CARE FRESH MINT 300ML
Avent recipiente stocare lapte matern, 10 bucati SCF618/10
Peri Bleu, 60 capsule, Bleu Pharma
Crema contur ochi anti-aging Una, 15ml, Ivatherm
Ochelari de soare dama Guess GU7917 01A
chevron-right-circle