Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sun Wave Imunice 30 plicuri

Produs care ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar. Indicat de la primele semne ale racelii. Prebilac 2′-FL este o componentă a oligozaharidelor din laptele matern (HMO), un carbohidrat complex, cu rol foarte important in sustinerea sanatatii digestive si a sistemului imunitar.Wellmune este un polizaharid purificat (1,3/1,6 beta-glucan) ce reprezintă o inovație în domeniul substanțelor cu rol în susținerea și creșterea capacității de răspuns asupra sistemului imunitar, fiind rezultatul multor ani de cercetare.Colostru (cu min 30% lgG) este laptele produs imediat după naștere și are o compoziție complexă: imunoglobuline, polipeptide bogate în prolină, lactoferină, citokine, limfokine, lizozomi, oligopolizaharide, lactalbumine, factori de creștere.Zincul, Vitamina C și D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Mod de administrare: Oral – 1 plic pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Plicul se dizolva in 100 ml lichid caldut. Se poate dizolva si in iaurt, piure de fructe sau alte alimente. Compoziție: Ingredient Cantitate Wellmune 75 mg Colostru (cu min 30% lgG) 150 mg Vitamina C 80 mg Prebilac 106.4 mg Zinc 3,5 mg Vitamina D 5 mcg Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 1 an. Durata minima de utilizare recomandata este de 1 luna. Produsul contine ingrediente derivate din lapte si lactoza.

Acest produs Sun Wave Imunice 30 plicuri din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

100.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fiola Hair Pro Instant Water, 1 fiola x 15 ml, La Cabine
Secom Black Cohosh x 60 capsule vegetale
Lacrisek Plus Ocular Spray, 10ml, Fidia Farmaceutici
Masca hidratanta Aloe Vera, 19ml, Evoluderm
Secom L-Methionine 500mg x 30 capsule
Gel de curatare antioxidant A Perfect World, 150ml, Origins
TIS Glicerina cu propolis si galbenele, 25ml
Crema colorata Photoderm, SPF50+, 40 ml, Bioderma
Alevia CEAI DE ARMURARIU, 50 g
chevron-right-circle