Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Dupa Soare
  6. /
  7. Gerovital H3 Derma+ Sun...

Gerovital H3 Derma+ Sun Lotiune calmanta dupa plaja 150 ml

Loțiunea este destinată aplicării după plajă, pentru calmarea şi regenerarea pielii înroşite, supraexpuse la soare. Asocierea în formulă a D-pantenolului şi a extractului de Boswellia Serrata, conferă loțiunii proprietăți antiinflamatoare, calmante, regenerante. Uleiul natural ecocertificat Inca omega din compoziție, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, ajută la refacerea barierei hidrolipidice a epidermei, îmbunătățește gradul de hidratare și protejează ADN-ul și membranele celulare de efectele reacțiilor oxidative. Mod de aplicare:Aplicați prin pulverizare uniformă pe suprafaţa pielii iritate şi masați uşor până la absorbţia completă. Aplicarea se face ori de câte ori este necesar. Textura este uşoară, non-grasă și pătrunde rapid în piele. Produs hipoalergenic. Răcorește, hidratează, regenerează. Fără parabeni, coloranţi, conservanţi.

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Sun Lotiune calmanta dupa plaja 150 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Primii Pasi Set tacamuri cu ventuze R0545
Nufăr Antimucegai
Balsam de corp reparator 10% miere de Manuka IAA10+, 200ml, CicaManuka
Biberon anti-colici Advanced cu sistem de ventilatie Albastru, 340ml, Tommee Tippee
GOLD NUTRITION PRE-WORKOUT ENDURANCE, 300 g
Sampon pentru par normal si uscat Oblepikha, 400ml, Natura Siberica
Jeleuri gumate cu aroma de cola fara zahar si fara gluten, 100g, Debron
Naturigin Vopsea Saten ciocolatiu 5.0, 115ml
Crackers din grau kamut fara drojdie Bio, 290g, Probios
chevron-right-circle