Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Canticer Forte 120 capsule...

Canticer Forte 120 capsule vegetale Qingdao Heshoutang

Compozitie per capsula vegetala: - Usnea barbata L. 100mg - Tumera diffusa wild. 90mg - Cordiceps sinensis 85mg - Panax notoginseng (Burk.) F.H. Chen 75mg - Panax quinquefolius 50mg - Amygdalus communis vas 50mg - Ganoderma lucidum 50mg Mod de administrare: 3 capsule dimineata, 3 capsule la pranz, 3 capsule seara, la 30 minute dupa masa cu o cantitate suficienta de apa. A nu se utiliza de catre pesoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. *Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar sau produs naturist consultati medicul (mai ales daca exista vreo afectiune medicala). Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a diagnostica sau trata probleme de sanatate ( boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.

Acest produs Canticer Forte 120 capsule vegetale Qingdao Heshoutang din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

240.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sirop natural de merisor presat la rece, 250ml, Steaua Divina
Ulei esential de ylang-ylang, 10 ml, Adams
Gum Periuta de dinti Gum Activital Soft, Compact
Natural Brown 90 de purtari 2 lentile/cutie
Influcid 60 comprimate
Spray hidratant pentru bucle, 150ml, Got2B
Crema concentrata pentru hidratarea picioarelor cu 30% uree Professional Foot Care Podology Expert, 75ml, Lirene
Spray cu protectie solara pentru copii SPF50+ Sun Care Kids, 275ml, Frezyderm
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 9003 C2
chevron-right-circle