Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Inozitol crema 100 ml...

Inozitol crema 100 ml Romherba

Crema poate fi folosita de catre persoanele care prezinta simptome de furnicaturi, intepaturi, senzatie de amorteala la nivelul mainilor sau picioarelor, piele deteriorata, dureri articulare, psoriazis, neuropatie diabetica. Ingrediente: Glycerin, aqua, vitis vinifera seed oil, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, inozitol, mimosa pudica leaf hydroglyceric extract, boswellia serrata resin hyrdoglyceric extract, calendula officinalis flower hydroglyceric extract, aesculus hippocastanum seed hydroglyceric extract, ginkgo biloba leaf hydroglyceric extract, phenoxyethanol. Mod de administrare: Aplicati o cantitate suficienta de crema si masati pana la absorbtia totala ori de cate ori simtiti nevoia, minim de 2 ori pe zi. A nu se folosi de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs Inozitol crema 100 ml Romherba din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

101.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fitofibromstop 500mg, 60 capsule, Steaua Divina
SENDO SMART 2 TENSIOMETRU
Ochelari de soare dama Police SPLG23 02AD
Beta Alanina Shot, 80ml, OstroVit
Crema Reparatoare Cica, 40ml, Topicrem
Tratament impotriva caderii parului stadiu sever barbati Cadu-Crex, 40 fiole, Labo
Rame ochelari de vedere unisex Guess GU8248 052
COMPEED PLASTURE PENTRU BASICI MEDIU 10BUC
Detergent lichid de vase si biberoane cu lamaie, 500ml, Friendly Organic
chevron-right-circle