Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. ISDIN Fotoprotector Fusion Water...

ISDIN Fotoprotector Fusion Water Lotiune Faciala de Protectie Solara SPF 50+ 50ml

Crema de protectie solara colorata cu faza apoasa si textura ultra-lejera, pentru hidratare intensa si absorbtie imediata, care garanteaza o protectie ridicata impotriva radiatiilor UV, ca sa va puteti bucura de soare pe parcursul activitatilor in aer liber.Potrivita pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea reactiva. Non-comedogenica,cu textura ultra-lejera cu absorbtie imediata si nivel ridicat de hidratare, care nu lasa urme. Formula pe baza de apa nu va infunda porii si nu va provoca iritatii. Mod de utilizare: Aplicati din abundenta pe pielea uscata sau uda, cu treizeci de minute inainte de expunerea la soare. Apoi aplicati din nou la fiecare 2 ore si dupa ce transpirati, dupa inot sau uscare cu prosopul. Ingrediente: Aqua (Water), Octocrylene, Propanediol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Polysilicone-15, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Tromethamine, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 60, PEG-10 Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, PEG-8, Tocopherol, Tropolone, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Acest produs ISDIN Fotoprotector Fusion Water Lotiune Faciala de Protectie Solara SPF 50+ 50ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

116.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gum Trav-ler 2.0 mm - gri, 6 bucati
Servetele umede XL 20cm x 25cm, 52 bucati, Seni
Rame ochelari de vedere dama Polarizen XH9024 C3
Scutece din bambus marimea 2, 38 bucati, Zuluff
Prostenal Night, 30 tablete, Walmark
Ceai fructe chimion, 50g, Fares
Servetele umede Baby Unistar, 56 bucati, Huggies
Apivita Sun gel-crema racoritor si calmant dupa soare 200 ml
Crema de styling pentru barba si par, 75ml, Monsieur Barbier
chevron-right-circle