Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Roseata si cuperoza
  6. /
  7. A-Derma Biology A-R Crema...

A-Derma Biology A-R Crema antiroseata pentru pielea predisupsa la cuperoza 40 ml

Beneficii: Fara parfum. 99% ingrediente naturale. Fara uleiuri esentiale. Non-comedogenica. Este formulata cu ingrediente esentiale pentru a asigura o toleranta optima ,pentru a calma senzatiile de disconfort si pentru a diminua roseata pielii predispusa la cuperoza. Textura fluida,efect de prospetime. Calmeaza imediat si de lunga durata senzatiile de disconfort si incalzire. Hidrateaza timp de 24 ore. Mod de utilizare: se aplica dimineata si/sau seara pe pielea curata,fata si gat.Excelenta baza de machiaj. Ingrediente active: Ovaz Rhealba Bio (Seva) cu rol reechilibrant si hidratant si extract de mandarina cu rol calmant al rosetii. Ingrediente: WATER (AQUA). GLYCERIN. DICAPRYLYL CARBONATE. PENTYLENE GLYCOL. C14-22 ALCOHOLS. BUTYLENE GLYCOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). BEHENYL ALCOHOL. CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER (CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER)*. SODIUM STEAROYL GLUTAMATE. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*. AVENA SATIVA (OAT) FLOWER/LEAF/STEM JUICE (AVENA SATIVA FLOWER/LEAF/STEM JUICE)*. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. CITRIC ACID. CITRUS RETICULATA (TANGERINE) PEEL EXTRACT (CITRUS RETICULATA PEEL EXTRACT). GLYCERYL CAPRYLATE. SCLEROTIUM GUM. SODIUM BENZOATE. TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) RHIZOME/ROOT EXTRACT (TARAXACUM OFFICINALE RHIZOME/ROOT EXTRACT). TOCOPHEROL. XANTHAN GUM

Acest produs A-Derma Biology A-R Crema antiroseata pentru pielea predisupsa la cuperoza 40 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

86.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon Solid Natural Pelin si Ricin, 90g, Savonia
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N7.44
Masca servetel calmanta, Patch Holic
SECOM SCHISANDRA 100 CAPSULE
Trufe vegane cu ceai verde Matcha 10 bucati, 100g, Nouri
Apivita Aqua Beelicious crema hidratanta cu textura bogata riche 40 ml
Faringosept Rapid Miere si Lamaie 12 pastile Terapia
SOLARIS Schinduf, 100g
SanoVita Wellness Acadele Imunitate si Concentrare, fara zahar, 10 bucati
chevron-right-circle