Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Apivita Hair sampon pentru...

Apivita Hair sampon pentru par gras 250 ml

89% ingrediente naturale • Curăță eficient respectând flora naturală a scalpului, cu agenți blânzi de curățare; • Regleaza excesul de sebum datorita actiunii extractelor de propolis si cimbru; • Mentine parul hidratat in mod natural, lasandu-l moale si sanatos, cu complexul APISHIELD HS si pantenol. • Oferă părului o senzație plăcută de prospețime, fără a-l îngreuna, cu uleiuri esențiale organice de mentă, lămâie și cimbru. Apa din formula a fost inlocuita cu o infuzie de rozmarin organic grecesc pentru pentru proprietatile sale tonice si anti-imbatranire. TESTAT DERMATOLOGIC Mod de utilizare: Se samponeaza parul si scalpul, dupa care se clateste din abundenta cu apa calduta. Repetati. A se evita contactul cu ochii. Doar pentru uz extern. Ingrediente: Aqua/Water/Eau**, Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-7 Citrate, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Capryloyl Glycine, Polysorbate 20, Mel/Honey/Miel, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf* Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf* Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf* Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Propolis Extract, Panthenol, Menthol*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil*, Allantoin, Propanediol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Arginine, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Lauroyl Lactylate, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Polyquaternium-47, Dehydroacetic Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Acest produs Apivita Hair sampon pentru par gras 250 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fond De Ten Nude Cu Acid Hialuronic și Vitamina E, Spf10
Spuma de curatare naturala galbena pentru copii, 20g, LaQ
Crema intensiva anti-pete pigmentare DepiWhite Advanced, 40ml, ACM
Serum bioactiv uniformizant, 15ml, La Saponaria
Sapun lichid cremos pentru copii, 500ml, Bubbles
INSTITUT ESTHEDERM OSMOCLEAN LOTIUNE TONICA HIDRATANTA 200ML
Tensiometru automat pentru incheietura, PRO-39 B. Well
Biscuiti Sanwich cu cacao si crema de lapte fara zahar adaugat, 147g, Gullon
Unguent Reumaticus, 50ml, Faunus Plant
chevron-right-circle