Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Apivita Bee Radiant ser...

Apivita Bee Radiant ser iluminator anti-oboseala 30 ml

Beneficii: Un mecanism multidimensional care atinge un nou nivel în protecția și regenerarea pielii. Un ser energizant cu bujor alb, propolis patentat și extracte din fructe de dragon care previne, întârzie și repară primele semne de îmbătrânire (linii fine, riduri), oferind în același timp o luminozitate instantanee și de durată, care emană prospețime. 98% ingrediente de origine naturala • Îmbunătățește sinteza de colagen, elastină și acid hialuronic, oferind o piele bine hidratată, mai elastică, cu aspect mai tânăr, datorită extractului patentat de propolis, glicogenului din plante și glicoinei naturale. • Livreaza cel mai puternic efect iluminator prin emisia de fluorescență, oferind o luminozitate instantanee, de durată și o nuanță uniformă a pielii, datorită conținutului ridicat de extract din fructul dragonului. • Protejează de agresorii zilnici din mediu datorită extractului patentat de propolis. • Dezvăluie un aspect luminos si proaspat al pielii, datorită extractului de bujor alb. • Revigoreaza pielea și starea de spirit cu uleiuri esențiale de ghimbir, lămâie și trandafir. Pentru a spori actiunea antioxidanta, apa din această formula a fost înlocuită cu o infuzie de trandafir sălbatic. TESTAT DERMATOLOGIC Mod de utilizare: Aplicați pe pielea curățată dimineața și seara, înainte de crema APIVITA. Evitati zona ochilor. Ingrediente: Aqua/Water/Eau**, Propanediol, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Sorbitol, Glycerin, Aqua/Water/Eau, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Propolis Extract, Paeonia Lactiflora Extract/Paeonia Lactiflora Flower Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Rosa Damascena Flower Oil*, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Bisabolol, Glycogen, Lecithin, Hydrogenated Lecithin, Sodium Gluconate, Polyglyceryl-3 Stearate, Glyceryl Glucoside, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium Acrylates Copolymer, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydroxyacetophenone, Citronellyl Methylcrotonate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Coumarin.

Acest produs Apivita Bee Radiant ser iluminator anti-oboseala 30 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

215.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa micelara pentru ten sensibil cu argila, 150ml, AslaVital
Crema antirid de zi pentru toate tipurile de ten Liftactiv Collagen Specialist, 50ml, Vichy
Test rapid hemoragii oculte (FOB), 1 bucata, Self Care
Tonic cu acid hialuronic Brume Hydro-Tonique HA,100ml, Novexpert
4520 GH3 Men Gel de dus Wild 3 in 1, 400 ml
Primii Pasi R0332I - Suzeta Silicon Ortodontica Imprimata 0L+ Albastru
Mascara M3 Volume Definer Essential, 10ml, Lovren
Crema de fata cu Vitamina C Turn On, 30ml, Dr. Hedison
L-Carnitine 1000mg, 30 tablete, BioTechUSA
chevron-right-circle