Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Apivita Aqua Beelicious tonic...

Apivita Aqua Beelicious tonic pentru hidratare si finisare 200 ml

Beneficii: Această infuzie proaspătă de extracte din flori de cistus, iris, trandafir salbatic și miere reface hidratarea pielii. Formula cu probiotice respectă microbiomul pielii si calmeaza instantaneu, oferind un aspect îmbunătățit, mai sănătos. • Oferă o explozie de hidratare și prospețime instantanee cu extract de flori, miere, aloe și acid hialuronic; • Calmează pielea și reduce imperfecțiunile (roșeață, iritații) respectând în același timp microbiomul, cu prebiotice; • Ofera protectie antioxidanta si protectie impotriva agresorilor de mediu, cu extract patentat de propolis si infuzie de macese; • Primul pas ideal de pregătire a oricărei rutine de îngrijire a pielii. Pentru a spori actiunea antioxidanta, apa din această formula a fost înlocuită cu o infuzie de trandafir sălbatic. Non-comedogenic. Testat dermatologic. Fără alcool. Mod de utilizare: Se aplică dimineața și/sau seara pe pielea curată, evitând zona ochilor. Ingrediente: Aqua/Water/Eau**, Propanediol, Aqua/Water/Eau, Xylitylglucoside, Pentylene Glycol, Propolis Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Mel/Honey/Miel*, Chlorella Vulgaris Extract, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem* Extract, Iris Versicolor Extract, PEG-60 Almond Glycerides, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Allantoin, Panthenol, Inulin, Anhydroxylitol, Hydroxyacetophenone, Xylitol, Fructose, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Saccharide Hydrolysate, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol.

Acest produs Apivita Aqua Beelicious tonic pentru hidratare si finisare 200 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

95.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bioderma Sensibio H2O Solutie Micelara, 250ml
Mentat, 50 tablete, Himalaya
GERLINEA MINI-PACK BATON CU CARAMEL 62G
Silimarina Forte, 14.200, 30 capsule, AdNatura
Cadita pliabila cu reductor detasabil si termometru Roz, 1 bucata, U-Grow
URIAGE BARIESUN SPRAY USCAT PROTECTIE SOLARA SPF30 X 200ML
Coughend sirop, 100 ml
Rame ochelari de vedere dama Dolce & Gabbana DG3370 3091
Lapte de baie si dus cu lapte de smochine, 1l, Cavailles
chevron-right-circle