Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Apivita Aqua Beelicious crema...

Apivita Aqua Beelicious crema hidratanta cu textura bogata riche 40 ml

Beneficii: Aceasta cremă de față cu textură catifelată, formulată cu o fuziune de flori de cistus, iris, trandafir sălbatic și miere, toate cu proprietati super-hidratante pentru a reface imediat rezervele de hidratare ale pielii. 97% ingrediente naturale • Oferă hidratare și prospețime instantanee, de lungă durată, cu extract de flori, miere, aloe și acid hialuronic; • Lasa pielea catifelata si hranita, cu ceramide naturale, unt de cacao si unt de shea; • Ofera protectie antioxidanta si protectie impotriva agresorilor de mediu, cu extract patentat de propolis si infuzie de macese; • Revitalizeaza pielea, cu ulei esential de trandafir. • Creează o bază perfecta de machiaj. Pentru a spori actiunea antioxidanta, apa din această formula a fost înlocuită cu o infuzie de trandafir sălbatic. TESTAT DERMATOLOGIC. ILEALA PENTRU TENUL NORMAL/USCAT. Mod de utilizare: se aplica dimineata si/sau seara pe fata curatata, evitand zona ochilor. Doar pentru uz extern. Ingrediente: Aqua/Water/Eau**, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Triheptanoin, C9-12 Alkane, Glycerin, Aqua/Water/Eau, Propanediol, Cetearyl Glucoside, Olus Oil/Vegetable Oil/Huile Végétale, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Cetyl Palmitate, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Mel/Honey/Miel*, Propolis Extract, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem*Extract, Iris Versicolor Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Saccharide Hydrolysate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Tocopherol, Allantoin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Oleate, Ethylhexylglycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Citronellyl Methylcrotonate, Parfum/Fragrance, Geraniol, Citronellol, Linalool, Limonene.

Acest produs Apivita Aqua Beelicious crema hidratanta cu textura bogata riche 40 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

114.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biberon cu gat ingust PP Africa, 120ml, Canpol Babies
SECOM CARNITALL 90 CAPSULE
Scutece Happy Junior Extra 16kg+, 54 bucati, Bella Baby
Spray Eco oral pentru atac de panica SOS, 20ml, Ladrome
EXTRACT DIN MUGURI DE VITA DE VIE 50 ML
Set farfurii compartimentate, 3 bucati, Dr. Brown's
URIAGE BARIESUN FLUID MAT PROTECTIE SOLARA SPF50+ X 50ML
Sampon Keratin LPP, 150ml, La'dor
BioSun Ibsi, 30 capsule, Sun Wave Pharma
chevron-right-circle