Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Herbagetica Vitamina D3 Naturala...

Herbagetica Vitamina D3 Naturala 5000UI 30 capsule+ 50%reducere la al doilea produs

Set Detrix Vitamina D3 3000 UI, Supliment alimentar pentru fortifierea sistemului imunitar si osos, Herbagetica Proprietati: Vitamina D3 3000 UI are o formula superioara naturala care livreaza suportul complet pentru sanatatea sistemelor osos si imunitar. Sursa naturala din care s-a obtinut Vitamina D3 , lana de oaie (lanolina), asigura o aborbtie ridicata a produsului in organism si o eficienta garantata. Vitamina D3 naturala si-a demonstrat eficienta asupra sanatatii comparativ cu alte surse. Vitamina D3 naturala se obtine din lanolina. Lanolina este o substanta ceroasa secretata de pielea oilor si care se impregneaza in lana acestora. Vitamina D3 se formeaza ca urmare a expunerii lanolinei la razele soarelui. Lanolina se recolteaza prin forfecarea oilor si proces care nu raneste animalul. Lana proaspat tunsa este fiarta in apa, iar lanolina ramane, la fel ca uleiul, la suprafata apei. Lanolina obtinuta este mai departe procesata si ambalata sub forma de supliment alimentar. Beneficii: - Fortifica sistemul imunitar; - Activeaza capacitatea naturala de aparare a organismului; - Asigura densitatea osoasa optima si sanatatea oaselor; - Rol esential in cresterea si dezvoltarea sistemului osos; - Sustine sanatatea dintilor; - Asigura absorbtia completa a Calciului si a Fosforului in organism; - Asigura flexibilitatea si mobilitatea articulatiilor; - Mentine concentratia normala de Calciu in sange; - Imbunatateste functionalitatea sistemului muscular; - Asigura procesul normal de diviziune celulara. Compozitie per 1 capsula: Vitamina D3 naturala din lana de oaie / colecalciferol 0.1% 30 mg ( 53.000 UI) Maces (Rosa canina) pulbere din fructe 370 mg Mod de administrare: - copii si adulti 1 capsula pe zi.

Acest produs Herbagetica Vitamina D3 Naturala 5000UI 30 capsule+ 50%reducere la al doilea produs din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Collagen Sport pulbere cu ciocolata, 600g, Adams
Calciu Magneziu Zinc, 40 comprimate, Alevia
Snur ochelari HAYNE 20324801
Sampon pudra pentru iluminare si reglarea sebumului, 25g, La Saponaria
Novexpert Ser booster cu 25% Vitamina C, 30ml
Republica BIO Ulei de cocos extravirgin, presat la rece, 280ml
Scortisoara Ceylon pulbere fara gluten, 100g, Organic India
Spray nazal hipertonic Baby, 100 ml, Marimer
Tarate zdrobite Psyllium, 250g, EcoNatur
chevron-right-circle