Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Pediakid Vitamina C x...

Pediakid Vitamina C x 60 jeleuri

PEDIAKID JELEURI CU VITAMINA C – 60 buc este un produs 100% natural, cu extract de boabe de acerola care ajuta la combaterea oboselii, sprijina metabolismul si imunitatea. JELEURILE CU VITAMINA C contin extract din boabe de Acerola, bogat in vitamina C, 100% de origine naturala cu biodisponibilitate optima. Jeleurile cu Vitamina C PEDIAKID Vitamina C acopera 100% din consumul necesar de vitamina C, ajuta la reducerea oboselii, sprijina metabolismului si sistemul de imunitate al organismului. Cu aroma naturala si delicioasa de cirese, Jeleurile cu Vitamina C PEDIAKID, sub forma de ursuleti ofera o formula practica, jucausa si sanatoasa. Nu contin gelatina, gluten, lactoza, conservanti, arome si coloranti artificiali. Sfaturi de utilizare: Incepand cu varsta de 3 ani, 2 gume pe zi, de preferat dimineata. Se recomanda utilizarea in cure de 30 zile, cu repetare in cazul episoadelor de oboseala!

Acest produs Pediakid Vitamina C x 60 jeleuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema reconfortanta pentru ten uscat atopic, 40ml, Gamarde
Ruj tint mat Blur Fudge 05 Bibi Candy, 5.5g, Rom&nd
Mini rondele cu sare din hrisca si chia, 50g, SanoVita
Burtiera, XS (Marimea1), 60-70cm, Octacare
Ser cu 10% nicinamida B-Bomb, 30ml, Geek&Gorgeous
Gentlemen s Tonic Balsam Hidratant pentru Maini cu Ulei de Babassu, 50ml
Gel anti-imperfectiuni ten cu tendinta acneica cu AHA si BHA, 40ml, CeraVe
Fares Diurosept cu D-manoză U72 30 capsule gastrorezistente
Beauty Jar Bila de baie efervescenta cu mandarina, Tangerine, 150g
chevron-right-circle