Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mig 400 mg 10 comprimate

Prospect: Link ANM Compozitie si PrezentareMig 400 produs din portofoliul companiei Berlin-Chemie, este indicat pentru calmarea durerilor de cap, febrei, durerilor usoare si moderate (dureri musculare, osteoarticulare, dismenoree, dureri dentare). Ibuprofenul are actiune analgezica si antipiretica si se presupune ca inhiba prostaglandin-sintetaza si reduce sinteza prostaglandinelor. Dupa puterea actiunii, poate fi comparat cu acidul acetilsalicilic insa, spre deosebire de acesta, irita mai putin mucoasa gastrica. Acest produs se elibereaza fara prescriptie medicala. Mig 400 x 10 comprimate filmate. Mod de AdministrareMig-400 poate fi administrat adultilor, dar si copiilor peste 6 ani (cu greutate peste 20 kg). Doza recomandata este de 1 pana la 3 comprimate pe zi.

Acest produs Mig 400 mg 10 comprimate din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fier Liposomal, 30 capsule vegetale, Vita Code Lab
ZIAJA BB CREAM SPF15-TGM-nuanta light, 50 ml
Crema pentru reducerea petelor pigmentare Redupetin, 20ml, Zdrovit
Bromelain si Papain, 60 capsule, Zenyth
WELLKID SMART 30 TABLETE MASTICABILE
Tratament pentru scalp si par gras cu alge marine, 100ml, Rausch
ZIAJA Orange Butter- Scrub energizant cu microgranule, 200ml
Hartmann Stulpa Fix bandaj tubular 25m - marimea 6
Porridge din ovaz integral cu caise si banane Bio, 60g, Auga
chevron-right-circle