Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Efferalgan Copii 30 mg/ml...

Efferalgan Copii 30 mg/ml soluţie orală 90 ml

Indicatii: Pentru tratamentul simptomatic al febrei şi/sau durerilor( dureri de cap, gripă, dureri de dinţi, dureri musculare). Mod de administrare: Este indicat copiilor cu greutate de la 4 la 32 kg (cu vârsta cuprinsă între 1 lună şi 12 ani). Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Administrare orală. Intervalul minim dintre fiecare administrare este de 4 ore. Soluţia orală poate fi băută ca atare sau diluată într-o cantitate mică de lichid (de exemplu: apă, lapte, suc de fructe). Apăsaţi şi învârtiţi capacul pentru a deschide flaconul. Închideţi flaconul după fiecare folosire. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Compozitie: - Substanţa activă este paracetamolul. Fiecare ml soluţie orală conţine paracetamol 30 mg. Celelalte componente sunt: macrogol 6000, sucroză soluţie, zaharină sodică, sorbat de potasiu, aromă vanilie-caramel (diacetil, acetilmetilcarbinol, benzaldehidă, propilenglicol, gama heptalactonă, alcool benzilic, triacetină, piperonal, cinamat de amil, vanilină, acetilvanilină), acid citric anhidru, apă purificată. Precautii: Înainte să utilizaţi Efferalgan pentru copii, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu utilizaţi produsul dacă copilul este alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Acest produs Efferalgan Copii 30 mg/ml soluţie orală 90 ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Formula lichida de fier si vitamine Floradix Kids, 250ml, Salus
Rame ochelari de vedere dama Guess GS50115 001
Crema hidratanta Cicabio, 40ml, Bioderma
Bioderma Atoderm Intensiv balsam, 200ml
PARODONTAX PERIUTA DE DINTI COMPLETE PROTECTION SOFT
Pasta modelatoare pentru par phenoMENal, 100ml, Got2b
ISOSTAR IZOTONIC FRESH 500ML
Tantumgrip 600mg/10mg gust de portocala 10 plicuri Angelini
Fulgi de migdale, 150g, EcoNatur
chevron-right-circle