Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Nurofen pentru copii 60mg...

Nurofen pentru copii 60mg 10 supozitoare

Prospect: Link ANM Compozitie: Nurofen supozitoare pentru copii contine 60mg de ibuprofen. Indicatii terapeutice: Nurofen pentru copii 60mg, supozitoare este un medicament care ameliorează durerea, reduce febra și are efecte antiinflamatoare (medicament antiimflamator/analgezic nesteroidian). Nurofen pentru copii 60mg supozitoare este utilizat în urmatoarele cazuri: * pentru ameliorarea durerilor ușoare până la moderate, cum ar fi durerea de cap, durerea de dinți, durerea de urechi, durerea de gât, durerea postoperatorie și în probleme asociate cu lezarea țesuturilor moi; * în febră, inclusiv episodul febril de după vaccinare; * în durerea și febra din raceală și gripă. Contraindicatii: Alergie la ibuprofen, insuficiență hepatică, insuficiență renală, insuficiență cardiacă. Mod de administrare: Doza maximă zilnică de ibuprofen este de 20-30mg/kg, divizată în 3-4 prize. - copiilor cu greutatea între 6-8 kg (3-9 luni) li se administrează un supozitor la începutul tratamentului; dacă este necesar, un alt supozitor poate fi administrat după 6-8 ore; nu administrați mai mult de 3 supozitoare în 24 de ore; - copiilor cu greutatea între 8-12,5 kg (9 luni-2 ani) li se administrează un supozitor la începutul tratamentului; dacă este necesar, un alt supozitor poate fi administrat după 6 ore; nu administrați mai mult de 4 supozitoare în 24 de ore. Forma de prezentare: Nurofen pentru copii 60 mg, cutie cu 10 supozitoare.

Acest produs Nurofen pentru copii 60mg 10 supozitoare din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bile crocante eco din porumb invelite in miere, 300g, Turtle
Apa micelara purifianta Exfoliac, 400ml, Noreva
Seminte de chimen negru ecologice, 125g, Niavis
Pasta de dinti cu extract natural de ghimbir 90ml, Eyup
Biscuiti ciocolata si visine, 130g, Ambrozia
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RBR0501S 67083A
Spuma pentru spalare BabySanft, 250 ml, HiPP
Ceai Gliconormus, 90 g, Faunus Plant
Inimioare eco din porumb cu banane si capsuni pentru +3 ani, 30g, Hero Kids
chevron-right-circle