Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Cicatrizare
  6. /
  7. Regen-AG 10 mg/g crema...

Regen-AG 10 mg/g crema 50 g

Prospect: Link ANM Compozitie: 1 gram crema contine sulfadiazina de argint 10 mg. Contine si macrogol-6-stearat, glicol stearat, macrogol-32-stearat propilenglicol, alcool cetilstearilic, parafina lichida, macrogol cetostearil eter 12, proprilenglicol, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificata. Indicatii: Este utilizat pentru prevenirea si tratamentul infectiilor la pacientii cu arsuri si alte leziuni ale pielii. Mod de administrare: Regen-Ag este destinat aplicarii pe piele, la adulti si copii cu varsta peste 1 luna. Se aplica intr-un start subtire de 2-4 mm grosime; Inainte de aplicare, curatati si indeartati tesutul mort. este de preferat sa aplicati crema pe o fasa steriala, pe care o plasati apoi pe leziune. Crema se aplica o data pe zi cu o spatula sterila sau cu manusi de unica folosinta. In general, crema trebuie reaplicata la un interval de 24 de ore. Inainte de fiecare aplicare a cremei, leziunea se spala sub jet de solutie antiseptica sau apa pentru inlaturarea resturilor de crema si a exudatului cu aspect de puroi dupa culoare, dar antiseptic in realitate, care apare din abundenta dupa aplicare Regen-Ag. Contraindicatii: - daca sunteti alergic (hipersensibil) la sulfonamide, la sulfadiazina de argint sau la oricare dintre componentele Regen-Ag - la prematuri si nou-nascuti (cu varsta cuprinsa intre 0-27 zile), datorita posibilitatii aparitiei icterului nuclear - daca sunteti gravida in ultimul trimestru de sarcina sau daca alaptati

Acest produs Regen-AG 10 mg/g crema 50 g din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti naturala pentru copii de la +6 luni cu zmeura organica, 50g, Jack N' Jill Kids
Crema cu retinol anti-aging, 50g, Bioas
Suport brat pentru copii Ortholand
Ducray Extra-Doux Sampon echilibrant dermo-protector, 200ml
Exfoliant anti pete pigmentare Bright Reveal, 25ml, L'Oreal Paris
Vopsea de par permanenta 4-1 Saten Mediu, 115ml, Syoss
Ciocolata cu lapte de cocos bio fara gluten, 80g, Super Fudgio
Scutece Elite Soft Mega Marimea 4 pentru 8-14 kg, 60 bucati, Huggies
Crema hidratanta cu protectie solara SPF50, 50ml, Remivia
chevron-right-circle